Και πάλι καλά να λέτε
Partly sunny
33°C
 

Χρόνια Πολλά σε όλες τις υπέροχες γυναίκες ευχήθηκε και χθες 34χρονος που φοβάται να μπει σε αυτοκίνητο με γυναίκα οδηγό

sleazy-salesmanΜε το μήνυμα «Χρόνια Πολλά στα υπέροχα αυτά πλάσματα τα οποία ονομάζονται γυναίκες και θα έπρεπε να γιορτάζουν κάθε χρόνο» γιόρτασε και τη χθεσινή Γιορτή της Γυναίκας ο Θανάσης Σ. από το Καματερό, ο οποίος συνδύασε τα ζεστά αυτά λόγια με τη φωτογραφία μιας γυμνής κοπέλας να κρατάει ένα κόκκινο τριαντάφυλλο.

Ο 34χρονος, ο οποίος κάθε πρωί ζητάει από την συνάδελφό του, Μαρία, να ξεπλύνει την καφετιέρα και να φτιάξει καφέ για όλο τον όροφο, ενώ έχει να μπει σε αυτοκίνητο με οδηγό γυναίκα από το 1998, επειδή «δεν είναι στο DNA τους να βρίσκονται πίσω από τιμόνι», δεν αρνήθηκε να πει δυο λόγια για την γιορτή αυτή στο «Κουλούρι»:

«Τις αγαπώ τις γυναίκες, ψέμματα δεν μπορώ να πω. Χωρίς αυτές, ο κόσμος θα ήταν πιο άσχημος κι εμείς θα ήμασταν μέσα στη βρώμα και δεν θα είχαμε τι να φάμε. Αξίζουν πολλά περισσότερα και πράγματι η μία μέρα είναι λίγη, τους αξίζει τουλάχιστον άλλη μία».

Στο σημείο εκείνο, μια συνάδελφος του Θανάση παρενέβη σε έξαλλη κατάσταση, με τον 34χρονο να δικαιολογεί τα νεύρα της με τη φράση «μάλλον θα έχει περίοδο».