Οι επόμενες δύο βδομάδες είναι κρίσιμες
Sunny
25°C
 

29χρονη έτοιμη να κάνει τα πάντα για να γίνει μανούλα του Facebook

Με αφορμή τα 29α γενέθλιά της, η κυρία Μαρία B. από την Νέα Σμύρνη αποκάλυψε αποκλειστικά στο «Κουλούρι» τον διακαή πόθο της να γίνει και αυτή μητέρα, τόσο για να βιώσει το θαύμα της μητρότης, όσο και για να γίνει μέλος γνωστής ιντερνετικής ομάδας στο Facebook για νέες μητέρες.

Για όσους φίλους δεν γνωρίζουν την συγκεκριμένη ομάδα, αυτή δέχεται ως μέλη, μόνο μητέρες οι οποίες μπορούν να πιστοποιήσουν την ιδιότητά τους με πιστοποιητικό γέννησης αλλά και με φωτογραφία του μωρού τους καλυμμένο με emoji.

«Το γεγονός πως μέχρι σήμερα όλες μου οι φίλες είναι μέλη της ομάδας ενώ εγώ δεν είμαι, με έχει οδηγήσει στην απομόνωση και στα όρια της κατάθλιψης» εξομολογείται η 29χρονη, ενώ δεν παραλείπει να μας πει πως «Αν δεν γίνω μέλος της ομάδας μέχρι τα 32 μου, δεν ξέρω τι θα κάνω». Φίλες της 29χρονης κοπέλας, ερωτούμενες από το «Κουλούρι» είπαν πως η φίλη τους, τους έχει μιλήσει πολλές φορές για πιθανούς τρόπους που έχει σκεφτεί για να καταφέρει να γίνει μέλος της ομάδας, τρόποι που από ηθικές και νομικής άποψης κυμαίνονται από άμεμπτοι μέχρι και κακουργηματικοί.

Σύμφωνα με μελέτες του τμήματος ψυχολογίας του Πανεπιστημίου της Στοκχόλμης, τέτοια περιστατικά δεν αποτελούν μόνο ελληνικό φαινόμενο, αφού παρόμοια περιστατικά να συναντιούνται σε όλο τον κόσμο. Οι ερευνητές στρέφουν πλέον την προσοχή τους σε ορμονικούς λόγους που πιθανώς να οδηγούν γυναίκες στα 29 τους να επιθυμούν να γίνουν μέλη της συγκεκριμένης ομάδας, αλλά και σε κονδύλια υπηρεσιών ξένων χωρών που χρησιμοποιούνται για διαφημίσεις τέτοιων ομάδων στο Facebook και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.