Η πραγματικότητα δεν μας πτοεί
Sunny
15°C
 

Επέστρεψε στην κανονικότητα 67χρονος που διαβάζει κάθε πρωί την εφημερίδα «Μακελειό» στο πάρκο

Ανακουφισμένος με τη σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα δηλώνει ο 67χρονος Χαρίλαος, συνταξιούχος δημοτικός υπάλληλος στην περιοχή του Βύρωνα, που πλέον μπορεί και πάλι κάθε πρωί να διαβάζει την εφημερίδα «Μακελειό» στο πάρκο δίπλα στο σπίτι του.

Η αρχή έγινε χθες το πρωί, όταν ο 57χρονος σαν έτοιμος από καιρό ξύπνησε στις 6.30 και μετά από ένα γρήγορο πρωινό πήρε το «Μακελειό» του Σαββατοκύριακου και κατευθύνθηκε προς το αγαπημένο του παγκάκι στο γειτονικό πάρκο. Εκεί έκατσε περίπου 2 ώρες, διαβάζοντας τα νέα και τις αποκαλύψεις της εφημερίδας ενώ ταυτόχρονα τάιζε κανναβούρι τα περιστέρια.

Ο κ. Χαρίλαος επέστρεψε στην αγαπημένη του συνήθεια μετά από σχεδόν 50 ημέρες περιορισμού εντός του σπιτιού, διάστημα κατά το οποίο προμηθευόταν και πάλι καθημερινά το «Μακελειό» από τον κ. Βλάσση που έχει το μίνι μάρκετ της γειτονιάς.

Πλέον, τώρα που η κανονικότητα επιστρέφει, ο 67χρονος συνταξιούχος σιγά-σιγά ξεθαρρεύει και κάθεται πιο πολλή ώρα στο μίνι μάρκετ, συζητώντας με τον περιπτερά για την παγκόσμια κυβέρνηση του Μπιλ Γκέις, τα νανοεμβόλια και τα μικροτσίπ που ετοιμάζονται και τα σεξουαλικά όργια διάσημων παρουσιαστών, επιχειρηματιών και πολιτικών.

Πάντως, παρά τη σταδιακή επαναφορά στην καθημερινότητα ο κ. Χαρίλαος λαμβάνει όλα τα μέτρα προφύλαξης τηρώντας τις αποστάσεις, ενώ έχει ήδη ενισχύσει την ταράτσα της πολυκατοικίας με μόλυβδο για να προστατευτεί από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία των νέων δικτύων 5G που βρίσκονται προ των πυλών.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.