Οι επόμενες δύο βδομάδες είναι κρίσιμες
Sunny
25°C
 

34χρονος κατεβαίνει στο κέντρο τον Αύγουστο απλά για να παρκάρει

Αντίστροφα μετράει τις ημέρες ο Χρήστος Κ. μέχρι την πολυπόθητη έλευση του Αυγούστου. Ο λόγος που ο 34χρονος ανυπομονεί ωστόσο, δεν είναι ο συνηθισμένος, δηλαδή οι διακοπές, αντίθετα απλά περιμένει να πάρουν όλοι οι Αθηναίοι την άδειά τους ώστε η πόλη επιτέλους να αδειάσει.

Ο άνδρας, έχει ήδη μεγάλα πλάνα για το πώς θα εκμεταλλευτεί την άδεια Αθήνα. Συγκεκριμένα, θα προμηθευτεί μερικές ΑΜΣΤΕΛ Free από περίπτερο, θα πάρει τους φίλους του και θα κατέβει στο κέντρο, όχι με σκοπό να επισκεφτεί κάποιο συγκεκριμένο μέρος, αλλά απλά για να μπορέσει να παρκάρει όπου επιθυμεί.

«Δεν κατεβαίνω ποτέ στο κέντρο με αμάξι, γιατί την τελευταία φορά που έψαξα πάρκινγκ αναγκάστηκα να πάρω άδεια από τη δουλειά και να ακυρώσω τρία ραντεβού με τον οδοντίατρο. Από τότε, ορκίστηκα να χρησιμοποιώ μόνο την συγκοινωνία, εκτός από το καλοκαίρι. Τότε, παίρνω το αμάξι και του δίνω να καταλαβαίνει», τονίζει ο Χρήστος και συνεχίζει.

«Παρκάρω κάπου, κάθομαι λίγο και μετά ξεπαρκάρω και πάω να παρκάρω λίγο πιο κάτω. Τίποτα δεν με διασκεδάζει περισσότερο, κι άσε τα κορόιδα να μη βρίσκουν να παρκάρουν ούτε στα νησιά».

Εμείς, ευχόμαστε στον άνδρα να γεμίσει την μπαταρία του αυτοκινήτου και να επιστρέψει στη δουλειά με νέο μενταλιτέ.