Και τώρα τι καταλάβατε;
Partly sunny
37°C
 

32χρονος θα αλλάξει επιτέλους χρονιά στο κρεβάτι του χωρίς τύψεις

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ετοιμάζεται να περάσει το βράδυ της πρωτοχρονιάς στο κρεβάτι του, ο Αγησίλαος Δ. από την Καλλιθέα. Ο 32χρονος, αποκρούει με απόλυτη επιτυχία τις προτάσεις φίλων και γνωστών, καταφέρνοντας να κοιμάται λίγα μόλις λεπτά μετά την αλλαγή της χρονιάς.

Φέτος ωστόσο, ο νεαρός αισθάνεται απόλυτα ήσυχος και ευτυχής, αφού για πρώτη φορά, όπως όλα δείχνουν, το να βρίσκεται στο κρεβάτι δεν θα αποτελεί δική του επιλογή, αλλά κρατική εντολή. «Κοροναϊέ, σε ευχαριστώ πολύ. Κάθε χρόνο είχα τους φίλους μου να με παρακαλάνε να πάω μαζί τους σε βαρετά πάρτι με άπειρο κόσμο και χαλασμένα ποτά για καταναγκαστική διασκέδαση. Έλεγα μεν όχι, αλλά μερικές τύψεις και λίγο Fomo ομολογώ ότι το ένιωθα. Φέτος, όχι απλά θα μείνω σπίτι, αλλά το ίδιο θα κάνουν όλοι, χωρίς να υπάρχει άλλη επιλογή. Όνειρο», σχολιάζει ο Αγησίλαος, ενώ δοκιμάζει τις πιτζάμες του για τη μεγάλη βραδιά.

«Μπορεί να έχουμε ακόμα καιρό, αλλά ο προγραμματισμός έχει αρχίσει. Οι επιλογές για σειρές είναι πολλές και οι τρόποι να σε πάρει ο ύπνος άπειροι. Θέλει πλάνο και οργάνωση», καταλήγει πριν χασμουρηθεί καθώς κλείνει το τηλέφωνο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.