Ακόμα 2020 έχουμε
Partly cloudy
22°C
 

28χρονος χίπστερ θέλει να φέρει πρώτος στην Ελλάδα τον ιό Εμπόλα

Hipster-lookΙδιαίτερα αγχωμένος εμφανίζεται τις τελευταίες ημέρες ο Λεωνίδας Κ., ο οποίος παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις σχετικά με την εξάπλωση του ιού Εμπόλα σε όλο τον πλανήτη. Ο 28χρονος έχει θέσει σαν προσωπικό του στόχο να είναι αυτός που θα φέρει πρώτος τον ιό στη χώρα μας, πριν αυτός εξαπλωθεί και στην Ελλάδα και γίνει mainstream.

Ο νεαρός, κυκλοφορεί συχνά τα βράδια στα μπαρ του ιστορικού τριγώνου της Αθήνας και έτυχε να ακούσει αρκετές συζητήσεις με αντικείμενο τον Εμπόλα και το πότε θα έρθει αυτός στην Ελλάδα. «Ομολογώ ότι αρχικά δεν γνώριζα τι είναι ο Εμπόλα. Το άκουγα να το συζητάνε παντού και θεώρησα ότι είναι κάποιο νέο, ψαγμένο συγκρότημα που έβγαλε τώρα τον πρώτο του δίσκο. Μπήκα στο Pitchfork όμως και δεν βρήκα τίποτα. Έτσι, ρώτησα τον κολλητό μου τον Άκη που είναι mixologist και ξέρει όλα τα σημαντικά νέα και μου αποκάλυψε ότι ο Εμπόλα είναι ένας ιός που ξεκίνησε από την Αφρική και σιγά σιγά εξαπλώνεται και στον υπόλοιπο πλανήτη», εξομολογείται μιλώντας στο «Κουλούρι» ο Λεωνίδας.

Από την ημέρα που έμαθε τι είναι ο Εμπόλα, ο 28χρονος ξεκίνησε να καταστρώνει σχέδιο ώστε να καταφέρει να είναι αυτός που θα τον φέρει πρώτος στην Ελλάδα. «Κανόνισα να πάω σε ένα σαφάρι στην Αφρική, αλλάζοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πτήσεις κατά τη διάρκεια του ταξιδιού ώστε να αυξήσω τις πιθανότητες να κολλήσω την αρρώστια. Με το που έβηχε ή φτερνιζόταν κάποιος στο αεροπλάνο, αμέσως έτρεχα να αρπάξω το μαντηλάκι του και το έβαζα στο στόμα μου, ενώ είχα φροντίσει να γεμίσω το σώμα μου με πληγές ώστε να είναι πιο εύκολο για τον ιό να διεισδύσει στον οργανισμό μου», περιγράφει ο νεαρός χίπστερ για να συνεχίσει:

«Δυστυχώς ακόμα δεν τα έχω καταφέρει να κολλήσω αλλά δεν τα παρατάω. Σχεδιάζω άμεσα να επισκεφτώ και μερικές ευρωπαϊκές χώρες που έχουν παρουσιαστεί κρούσματα του ιού, όπου και θα διανυκτερεύσω στα νοσοκομεία που περιθάλπτουν τους ασθενείς. Δεν θα αντέξω να μην είμαι εγώ αυτός που θα φέρει τον Εμπόλα στην Ελλάδα, πριν κολλήσουν όλοι και γίνει κάτι καθημερινό, κάτι κοινό που θα το κάνουν όλοι. Θέλω να μπορώ να λέω ότι εγώ έφερα τον Εμπόλα στην Ελλάδα και όταν κολλήσουν κι οι υπόλοιποι εγώ να τον έχω ήδη ξεπεράσει», προσθέτει.

Τέλος, ο 28χρονος συνεχίζει την αναζήτηση άρθρων σε «ψαγμένα» ΜΜΕ της πόλης σχετικά με τα 10 μέρη που έχεις τις περισσότερες πιθανότητες να κολλήσεις Εμπόλα, χωρίς όμως αποτέλεσμα.