2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Partly sunny
6°C
 

Θέση δίπλα του στον πάγκο για να μιλάνε κράτησε ήδη για τον Δημήτρη Διαμαντίδη ο Φραγκίσκος Αλβέρτης

Κοντά στην μεγάλη του επιστροφή στον Παναθηναϊκό φαίνεται πως βρίσκεται ο Δημήτρης Διαμαντίδης, με τον παλαίμαχο αθλητή να συζητά με τον αγαπημένο του σύλλογο ενόψει της νέας σεζόν.

Προς το παρόν, δεν έχει διευκρινιστεί το ακριβές πόστο το οποίο θα αναλάβει ο 3D, ωστόσο ο παλιός συμπαίκτης του στο τριφύλλι, Φραγκίσκος Αλβέρτης, δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του, ζητώντας ήδη από τον Μάνο Παπαδόπουλο να δώσει στον Διαμαντίδη μια θέση δίπλα του στον πάγκο κατά τη διάρκεια των αγώνων του συλλόγου.

«Θα είναι τέλεια. Επιτέλους θα έχω κάποιον δίπλα μου να τα λέμε, χωρίς να μου κάνει παρατήρηση ότι μιλάω συνέχεια και τον αποσπάω. Θα θυμόμαστε ιστορίες, θα λέμε νέα και αστεία και θα παραδεχόμαστε ότι όλα θα τα κάναμε καλύτερα», σχολίασε περιχαρής ο Φράνκι, ενώ όταν ρωτήθηκε για τα καθήκοντα του Μήτσου, αρκέστηκε να πει πως «φαντάζομαι θα παρακολουθεί μαζί μου τα ματς και θα ταξιδεύει, αυτά από μόνα τους είναι ήδη πολύ κουραστικά και έντονα».


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.