Ενθάδαι κοίτε
Partly sunny
17°C
 

Από τις ακαδημίες χούλιγκαν του Ολυμπιακού οι ταραξίες που επιτέθηκαν στους οπαδούς της Μπάγερν στο παιχνίδι της U19

Προϊόντα της νέας γενιάς χούλιγκαν της ομάδας ήταν οι κουκουλοφόροι οι οποίοι επιτέθηκαν στους φίλους της Μπάγερν Μονάχου στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό U19, στο προπονητήριο του Ρέντη.

Τα τελευταία χρόνια, ο Ολυμπιακός καταβάλλει μεγάλη και οργανωμένη προσπάθεια ώστε να συγκεντρώσει τα καλύτερα ταλέντα στις τάξεις των χούλιγκανς της χώρας, δημιουργώντας τη δική του ακαδημία, υπό την επίβλεψη ιστορικών μορφών της Θύρας 7. Το πρόγραμμα εκπαίδευσης περιλαμβάνει οδήγηση παπιού, πολεμικές τεχνικές με γκλοπ, ρόπαλα, λοστούς, δοκάρια και κράνη, τρέξιμο, ρίψη φωτοβολίδας και σύνθεση υβριστικών συνθημάτων, αλλά και καλλιγραφία για το σχεδιασμό πανό.

Τα μέλη της ακαδημίας, δοκιμάζονται στους αγώνες των αναπτυξιακών ομάδων του Ολυμπιακού, όπως συνέβη και χθες, και αν καταφέρουν να πετύχουν προβιβάζονται στην πρώτη ομάδα χούλιγκανς, όπου τους περιμένει μια λαμπρή καριέρα. Προς το παρόν, δεν έχει διευκρινιστεί αν οι χθεσινοί ταραξίες πέτυχαν τον άμεσο προβιβασμό τους, αφού ο τραυματισμός τεσσάρων φίλων της γερμανικής ομάδας κρίθηκε ως φτωχός απολογισμός.

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί το θέμα και θα επανέλθει για οτιδήποτε νεότερο.