Οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι κρίσιμες
Partly sunny
17°C
 

Στον κορονοϊό αποδίδει ο Παναγιώτης Γιαννάκης το γεγονός πως δεν έχει προπονήσει ακόμη τη Ζενίθ

Αμήχανος εξακολουθεί να κάθεται στο σαλόνι του ο Παναγιώτης Γιαννάκης, φορώντας την αθλητική του φόρμα και κρατώντας το αγαπημένο του πινακάκι στα χέρια.

Ο έμπειρος προπονητής, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Ζενίθ, λίγο πριν την εξάπλωση του κοροναϊού στη χώρα μας, με τον «δράκο» να μην έχει καταφέρει ακόμα να προπονήσει τους νέους του παίκτες, κάτι που ο ίδιος αποδίδει στον ιό.

«Υπέγραψα συμβόλαιο με τη Ζενίθ και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό. Δυστυχώς όμως, ακόμα δεν έχω καταφέρει να γνωρίσω τους παίκτες μου, μιας και μετά την παρουσίαση από τους προέδρους, διεκόπη το πρωτάθλημα και οι προπονήσεις», σχολίασε ο κ. Γιαννάκης και συνέχισε:

«Έτσι, ακόμα δεν έχω κατανοήσει κάποια βασικά πράγματα, όπως σε ποια κατηγορία παίζει η νέα μου ομάδα, αφού το μόνο που μου έχουν πει είναι για την ενέργεια του συλλόγου. Δεν λέω, καλή η ενέργεια, αλλά μετράνε κι άλλη πράγματα. Τέλος πάντων, θα κάνω υπομονή».

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί τις περιπέτειες του θρύλου του ελληνικού μπάσκετ και θα σας ενημερώνει για οτιδήποτε νεότερο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί σύντομα στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.