2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Partly cloudy
13°C
 

Προπόνηση με την Άννα Κορακάκη είχε μετά τον αγώνα ο Ιβάν Σαββίδης, ευχές για καλούς στόχους του έστειλε η κυβέρνηση

gunΜπορεί οι εικόνες με την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του επεισοδιακού χθεσινού ντέρμπι της Τούμπας, να προκάλεσαν αλγεινή εντύπωση σε ολόκληρο τον πλανήτη, φαίνεται όμως πως η αλήθεια είναι διαφορετική.

Κι αυτό γιατί όπως τόνιζαν πηγές από την ομάδα του ΠΑΟΚ, ο μεγαλομέτοχος της ομάδας είχε μαζί του το όπλο του για το λόγο πως μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, είχε προγραμματίσει προπόνηση με την αθλήτρια και γνωστή φίλη του συλλόγου, Άννα Κορακάκη. Σε αυτόν ακριβώς το λόγο οφείλονται και τα νεύρα του Ρώσου επιχειρηματία, καθώς θεώρησε πως η αναστάτωση που προκλήθηκε θα τον ανάγκαζε να απουσιάσει από μία σημαντική για εκείνον εξάσκηση.

Ήδη, στην κυβέρνηση εξετάζουν τρόπους να αποζημιώσουν τον κ. Σαββίδη, ευχόμενοι σε εκείνον καλή επιτυχία στους αγώνες του, ενώ δεν αποκλείεται στον δικέφαλο του Βορρά να απονεμηθούν δέκα έξτρα βαθμοί στο πρωτάθλημα, ώστε να συνεχίσει ο ιδιοκτήτης του απρόσκοπτα τις προπονήσεις του.

Τέλος, διαψεύδονται προς το παρόν οι φήμες πως ο Ντόναλντ Τραμπ τηλεφώνησε στον Ιβάν Σαββίδη για να τον συγχαρεί και να προσκαλέσει τον ΠΑΟΚ να λάβει μέρος στο MLS, το αμερικάνικο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.