Οι επόμενες δύο βδομάδες είναι κρίσιμες
Partly sunny
28°C
 

9χρονος δεν εντυπωσιάζεται και τόσο μέχρι στιγμής από το πρώτο του Μουντιάλ

spain-iranΑλλιώς τα περίμενε κι αλλιώς τα βρίσκει μέχρι στιγμής ο Θανάσης Δ. από την Καλαμαριά, ο οποίος τα τελευταία χρόνια περίμενε με αγωνία το πρώτο Μουντιάλ της ζωής του, αφού στα δυο προηγούμενα που βρισκόταν εν ζωή ήταν πολύ μικρός για να τα παρακολουθήσει.

Ο 9χρονος, δεν έχει εντυπωσιαστεί ιδιαίτερα από το θέαμα στα γήπεδα της Ρωσίας, εκφράζοντας την απογοήτευσή του για τα όσα έχει δει μέχρι στιγμής. «Άκουγα για συγκινήσεις, για εντυπωσιακά παιχνίδια, για τους καλύτερους παίκτες, για ιστορίες που θα διηγούμαι στα παιδιά μου, όπως έκανε κι ο δικός μου μπαμπάς με μένα. Πού είναι όλα αυτά;» αναρωτιέται ο μικρός όλο απορία και συνεχίζει:

«Αν ήξερα ότι όλα τα ματς θα έρθουν 1-0 θα είχα κανονίσει να πάω να κάνω ποδήλατο με την παρέα μου κι όχι να κάθομαι σπίτι να παρακολουθώ αγώνες που δεν συμβαίνουν τίποτα και διαιτητές που βλέπουν οθόνες. Απορώ γιατί ενθουσιάζεστε όλοι έτσι και δεν μπορείτε να περιμένετε να περάσουν 4 χρόνια μέχρι το επόμενο, η ΑΕΚ στη Super League καλύτερα έπαιζε».

Το «Κουλούρι» προσπάθησε να διαβεβαιώσει τον Θανάση πως λογικά το θέαμα θα βελτιωθεί, όμως εκείνος δήλωσε ανένδοτος και πρόθυμος να ξαναδεί σε επανάληψη το ΑΕΚ-Ολυμπιακός του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα.