Στην τελική τους ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες για την έναρξη του νέου Big Brother στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Μπορεί τις τελευταίες ημέρες οι υπεύθυνοι να προβληματίζονταν λόγω της έλευσης και της εξάπλωσης του κορωναϊού στην Ελλάδα, φαίνεται ωστόσο πως σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, κατέληξαν σε μια σολομώντεια λύση που θα επιτρέψει την είσοδο των παικτών στο σπίτι του μεγάλου αδελφού.
Συγκεκριμένα, το σπίτι του Big Brother θα λειτουργήσει σαν ένα άτυπο κέντρο καραντίνας από τον ιό, καθώς όλοι οι συμμετέχοντες θα είναι φορείς του. 'Ετσι, δεν θα κινδυνεύουν να κολλήσουν ο ένας τον άλλο, ενώ ταυτόχρονα θα παραμένουν μακριά από τους υγιείς συμπολίτες μας.
Μάλιστα, εξετάζεται το ενδεχόμενο και τα μέλη της παραγωγής να είναι ασθενείς του κοροναϊού, με τις αιτήσεις συμμετοχής να έχουν πλέον και σχετικό κουτάκι με την ένδειξη «είμαι φορέας του κορονοϊού». Μείνετε συντονισμένοι στο «Κουλούρι» για οτιδήποτε νεότερο.
Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.
Απόψεις
Έχω τονίσει ξανά στο παρελθόν, πως το μεγάλο πρόβλημα αυτή τη στιγμή δεν είναι στα ανατολικά μας σύνορα, αλλά στο Λιβυκό Πέλαγος. Δεν μπορούμε να παρακολουθούμε καθημερινά να φτάνουν τέτοιες ποσότητες σκόνης από την Αφρική και να μην αντιδρούμε.