Διαστάσεις επιδημίας έχουν πάρει τις τελευταίες ημέρες οι εξαφανίσεις αλλά και οι θάνατοι ξένων τουριστών στα ελληνικά νησιά.
Για το λόγο αυτό μάλιστα, η Αγγελική Νικολούλη, αποφάσισε να αναβάλλει τις καλοκαιρινές της διακοπές και θα φύγει σεζόν για τα ελληνικά νησιά, από όπου και θα παρουσιάζει πλέον την εκπομπή της.
Με ειδικό σκάφος, αναμένεται να μεταβαίνει από νησί σε νησί, ανάλογα με την επικαιρότητα και θα προσπαθεί να εντοπίσει κάθε φορά τους εξαφανισμένους τουρίστες, σε συνεργασία με την αστυνομία και το λιμενικό.
Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.
Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.
Απόψεις
Εγώ που δεν είμαι βουλευτής να σας πω τι συμβαίνει, αν και τα ξέρετε καλά. Προεκλογικά είναι όλα καλά, εκδηλώσεις, ομιλίες, μαζευόμαστε στα σπίτια για φαγητό, να δούμε κανέναν αγώνα, ποιος ξέρει αν είναι απατεώνας και λαμόγιο ο διπλανός του. Εγώ να ξέρω; Με καλούνε σε κομματικές εκδηλώσεις και πάω.