Ιουλιανά
Clear sky
35°C
 

Μεγαλύτερη αντοχή σε στοιβαγμένα ρούχα προσφέρουν νέα ποδήλατα γυμναστικής από ελληνική εταιρεία

exercisebikeΙδιαίτερα καινοτόμα είναι τα νέα ποδήλατα γυμναστικής που λανσάρει ελληνική εταιρεία αθλητικών ειδών, καθώς θα μπορούν να υποστηρίξουν πολύ μεγαλύτερο βάρος στοιβαγμένων ρούχων.

Όπως αποκάλυψε στο «Κουλούρι» υψηλά ιστάμενος του τμήματος μάρκετινγκ, η εταιρεία αφουγκράστηκε τις ανάγκες του Έλληνα καταναλωτή και σκοπεύει σύντομα να κυκλοφορήσει ένα νέο μοντέλο ποδηλάτων γυμναστικής κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του. Το εν λόγω ποδήλατο, προσφέρει ένα σύνολο από διευκολύνσεις που λύνουν τα χέρια του ιδιοκτήτη του, καθώς όπως προκύπτει από έρευνες, τα ποδήλατα γυμναστικής έχουν πολλαπλές χρήσεις στα ελληνικά νοικοκυριά με κυριότερη αυτή της βάσης στήριξης για στοιβαγμένα ρούχα από τις νοικοκυρές.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες η ειδική κατασκευή του ποδηλάτου θα του επιτρέπει να αντέχει το βάρος έως και 10 κιλά περισσοτέρων ρούχων σε σχέση με τα προηγούμενα. Την ίδια στιγμή, εμπνευσμένο από τα νέα ποδήλατα που κατασκευάζονται, θα είναι κι αυτό σπαστό, με σκοπό να μπορεί να χωράει σε εσοχές αλλά και κάτω από κρεβάτια αφήνοντας ωστόσο ανέπαφα και ατσαλάκωτα τα ρούχα, πετυχαίνοντας έτσι εντυπωσιακή εργονομία.

Παράλληλα, μια από τις καινοτομίες που θα προσφέρει το νέο ποδήλατο και αναμένεται να ικανοποιήσει τις Ελληνίδες νοικοκυρές είναι τα συναρπαστικά εξαρτήματα που παρότι δεν σχετίζονται άμεσα με την γυμναστική, βοηθούν το ποδήλατο στις συμπληρωματικές του λειτουργίες. Έτσι, το ποδήλατο θα είναι εξοπλισμένο με πλήθος από μικρά γατζάκια στα οποία η νοικοκυρά θα μπορεί να κρεμάει τις σακούλες με τα ψώνια της μέχρι να αποφασίσει να τα τακτοποιήσει, ενώ την ίδια στιγμή θα παρέχεται και σύνδεση των πεταλιών με ραπτομηχανή έτσι ώστε οι νοικοκυρές να γυμνάζονται και να γαζώνουν παράλληλα. Επίσης, ειδικό εξάρτημα θα φροντίζει τον διακριτικό ψεκασμό των ρούχων με υγρό που τα προστατεύει από τον σκόρο, δίνοντας μας έτσι τη δυνατότητα να εγκαταλείπουμε τα ρούχα μας πάνω στο ποδήλατο πρακτικά για πάντα. Εντυπωσιακοί θα είναι απ’ ότι φαίνεται και οι  «κρυφοί» αποθηκευτικοί χώροι που θα υπάρχουν στο κάτω μέρος του ποδηλάτου και οι οποίοι μπορούν να υποδεχτούν μικρότερα αντικείμενα, όπως ρολά χαρτιών υγείας, σε περίπτωση που το ποδήλατο βρίσκεται στην τουαλέτα, ή χρήσιμα εργαλεία όπως βίδες και κλειδιά.

Ήδη, θετικοί στην ιδέα φαίνονται να είναι όσο καταναλωτές ρωτήθηκαν αν θα χρησιμοποιούσαν ένα τέτοιο ποδήλατο γυμναστικής. «Πριν περίπου τέσσερα χρόνια είχα εμφανίσει λίγη κυτταρίτιδα», μας λέει η 27χρονη Σπυριδούλα, «κι έτσι ο σύζυγος μου είχε πάρει ένα ποδήλατο για να γυμνάζομαι. Ωστόσο δεν το χρησιμοποιήσαμε ιδιαίτερα και επιπλέον έχω πάρει και μερικά κιλά από τότε. Αλλά, δεν πειράζει, ακουμπάω στο ποδήλατο τα ρούχα που πλέον δε μου κάνουν και όλα καλά. Φανταστείτε τι θα μπορώ να τοποθετήσω πάνω στο νέο ποδήλατο. Ακούγεται εξαιρετικό. Και που ξέρεις; Κάποια στιγμή μπορεί να το χρησιμοποιήσω και για άσκηση. Ας βρίσκεται εκεί», καταλήγει.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.