Ιουλιανά
Clear sky
37°C
 

Την επανάληψη της Κυριακής λόγω της παρατεταμένης πτώσης Facebook και Instagram αποφάσισε ο ΟΗΕ

Έκτακτα μέτρα ψηφίστηκαν αργά χθες το βράδυ κατά τη διάρκεια της έκτακτης συνδιάσκεψης του ΟΗΕ, έπειτα από την πτώση του Instragram, του Facebook και του Whatsapp, για αρκετές ώρες εχθές Κυριακή, 14 Απριλίου.

Έτσι, με απόλυτη ομοφωνία, αποφασίστηκε η επανάληψη της Κυριακής σε ημερομηνία εντός εργάσιμης εβδομάδας που θα ανακοινωθεί σύντομα, ώστε οι εκατομμύρια χρήστες των κοινωνικών δικτύων να έχουν τη δυνατότητα να περάσουν την ημέρα χαλάρωσης και αποφόρτισης που τους αξίζει.

«Η Κυριακή είναι ευλογία, αρκεί να μπορείς να την περνάς όπως θέλεις κι έχεις ονειρευτεί: ξαπλωμένος στον καναπέ κρατώντας το κινητό σου και χαζεύοντας με τις ώρες τα ίδια και τα ίδια στα Social Media. Τώρα που ο κόσμος δεν είχε τη δυνατότητα να κάνει αυτά αλλά ούτε και να ποστάρει στα προφίλ του όσα έκανε αν ήταν εκτός σπιτιού, η Κυριακή αυτή είναι σαν να μην συνέβη ποτέ», εξήγησε αξιωματούχος του Οργανισμού, συμπληρώνοντας:

«Στα αυτιά μας έφτασαν ακραίες συμπεριφορές, ακόμη και πολιτών που αναγκάστηκαν να στείλουν SMS για να επικοινωνήσουν. Δεν θα γίνουμε βάρβαροι, δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε αυτό».

Πλέον, αναμένεται η ανακοίνωση της ημερομηνίας, με τους ειδικούς να προειδοποιούν πως αν κάτι τέτοιο επαναληφθεί, δεν αποκλείεται να υπάρξουν συνέπειες ικανές ακόμη και να προκαλέσουν παγκόσμιο πόλεμο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.