Εξακολουθεί να είναι τεταμένο το κλίμα ανάμεσα σε κυβέρνηση και αγρότες, μετά τη συνάντηση εκπροσώπων των συνεταιρισμών με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.
Για τον λόγο αυτό, στη Νέα Δημοκρατία αποφάσισαν να ακολουθήσουν την τακτική «οφθαλμός αντί οφθαλμού», ανακοινώνοντας πως στο εξής, τα υπουργικά συμβούλια, οι κομματικές συγκεντρώσεις και άλλες εκδηλώσεις θα πραγματοποιούνται στις εκτάσεις και τα σπίτια των αγροτών.
«Ήρθε η ώρα να δουν και οι αγρότες πως είναι να μη σε αφήνουν να κάνεις τη δουλειά σου και να επηρεάζουν την καθημερινότητά σου», σχολίασε ο Παύλος Μαρινάκης.
Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.
Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.
Απόψεις
Για το 2026, στοχεύουμε το Υπουργείο Υγείας, στο οποίο ηγούμαι, να συνεχίσει την καταπληκτική δουλειά του. Δέχομαι συγχαρητήρια από παντού, βροχή τα μηνύματα ότι κάτι άλλαξε στο Ε.Σ.Υ και όλα βαίνουν καλώς.