Τις επόμενες κινήσεις τους αποφάσισαν οι αγρότες στη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στη Νίκαια, το μεσημέρι της Κυριακής (21/12), ενώ οι ίδιοι παραμένουν στα μπλόκα με τα τρακτέρ τους.
Παράλληλα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είμαστε ανοιχτοί στον διάλογο, αλλά όχι στο παράλογο». Όπως όλα δείχνουν, οι αγρότες θα κάνουν γιορτές στα μπλόκα, διευκολύνοντας ωστόσο τις μετακινήσεις των πολιτών, με την κυβέρνηση να ετοιμάζεται για το τελευταίο της χαρτί.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Κουλουριού», ο πρωθυπουργός ζήτησε από τον Άδωνι Γεωργιάδη να ξεκινήσει γιορτινή περιοδεία στα μπλόκα, περνώντας τις ημέρες με τους αγρότες.
«Αν αντέξουν χρονιάρες μέρες να τις περάσουν στους δρόμους με τον Άδωνι, δεν θα χάσουν ποτέ. Αλλά μεταξύ μας, κανείς δεν θα το άντεχε», σχολίαζαν κυβερνητικές πηγές.
Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.
Απόψεις
Οι αλιείς, με το δίκιο τους οι άνθρωποι, με ρώτησαν: έχεις λαγοκέφαλο; Έχω λαγοκέφαλο. Έχει ουρά; Έχεις λαγοκέφαλο, απάντησα κι εγώ στο τέλος. Η σκέψη δεν έφυγε από το μυαλό μου, συνεχίζει να με απασχολεί μέχρι και τώρα. Έχω λαγοκέφαλο; Έχεις λαγοκέφαλο. Έχει αυτιά; Έχω λαγοκέφαλο;