Τζιτζίκια
Sunny
26°C
 

Σε εξαιρετικό επίπεδο βρίσκεται η ελευθεροτυπία στη χώρα, σύμφωνα με την πλειονότητα των ΜΜΕ

Υπερβολικές και έωλες χαρακτηρίζουν τις τοποθετήσεις σχετικά με την έλλειψη ελευθεροτυπίας στην Ελλάδα, τα περισσότερα ΜΜΕ της χώρας.

Όπως γράφτηκε τις τελευταίες ημέρες στις εφημερίδες και τις ιστοσελίδες και αναπαράχθηκε σε πληθώρα τηλεοπτικών καναλιών, η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη κάνει εξαιρετική δουλειά και σε καμία περίπτωση δεν αναγκάζει τα φίλα προσκείμενα προς αυτήν μέσα να αποκρύψουν ή να αλλοιώσουν ειδήσεις.

«Μιλάμε για έναν σπάνιο ηγέτη που μάχεται υπέρ της ελευθεροτυπίας και της ελευθερίας της έκφρασης, αφού έτσι κι αλλιώς έχει λύσει όλα τα υπόλοιπα προβλήματα. Μακάρι όλοι οι πρωθυπουργοί να είναι σαν αυτόν», ανέφεραν χαρακτηριστικά άρθρα που περιείχαν τις ίδιες λέξεις αλλά σε δημοσιεύτηκαν κατά έναν παράξενο τρόπο σε διαφορετικά μέσα.

Τέλος, οι ίδιες πηγές επιβεβαίωσαν τις φήμες πως ο κ. Μητσοτάκης αποθεώθηκε στο  Στρασβούργο την ώρα της ομιλίας του στο Ευρωκοινοβούλιο, ενώ συνεχάρησαν την κυβέρνηση για το γεγονός πως μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία φωτιά στην Ελλάδα.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.