Μπορεί η πετυχημένη τηλεοπτική σειρά House of Cards να έχει ολοκληρωθεί εδώ και χρόνια, όμως ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, μετά από πιέσεις των συνεργατών του, ξεκίνησε να την παρακολουθεί μόλις πρόσφατα.
Ωστόσο, ο βουλευτής εκμυστηρεύτηκε στο περιβάλλον του πως βρίσκει το σενάριο πολύ βαρετό και προβλέψιμο μέχρι στιγμής, με έλλειψη φαντασίας, προτείνοντας μάλιστα τους δικούς του τρόπους ώστε ο πρωταγωνιστής, Φρανκ Άντεργουντ, να φτάσει πολύ πιο γρήγορα στην εξουσία.
Ακόμη, δεν κρύβει τη συμπάθειά του στο πρόσωπο του κεντρικού ήρωα, τον οποίο όμως χαρακτήρισε πολύ ηθικό και καλοκάγαθο. «Με τον σταυρό στο χέρι, δεν πας πουθενά», σχολίαζε χαρακτηριστικά.
Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.
Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.
Απόψεις
Ε ντάξει, αν το έχουν παρατραβήξει λίγο, ΟΚ, τι να κάνουμε, έτσι είναι οι άνθρωποι, παρορμητικοί. Δεν αξίζουν όμως τέτοιες επιθέσεις, μην είστε αντισημίτες, ξέρετε εγώ πόσο αγαπώ τους Εβραίους διαχρονικά.