Νυχτώνει σε λίγο
Clear sky
11°C
 

Θριαμβευτική εκλογή του Κώστα Κούντου στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

kostas_kountos_3Δυναμική επανεμφάνιση στα δρώμενα της ελληνικής show biz πραγματοποιεί ο Κώστας Κούντος, ο οποίος ήταν υποψήφιος στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Με την είσοδό του στα ψηφοδέλτια επιχειρεί να επανέλθει στο προσκήνιο και ελπίζει όπως λέει ο ίδιος «να κάνει τους Έλληνες να ξαναγαπήσουν την πολιτική». Όπως υπογράμμισε και σε συνέντευξη τύπου που έδωσε θα ήθελε πολύ να κάνει την διαφορά για τη σοσιαλιστική παράταξη και να προσφέρει και αυτός από το δικό του μετερίζι, την τέχνη.

Μιλώντας στο «Κουλούρι», ο πρώην παίκτης του Fame Story 3 τόνισε: «Δεν είναι τυχαίο πως οι διοργανωτές με έβαλαν να καθίσω ανάμεσα σε δύο πολιτικούς ογκόλιθους της πολιτικής ζωής αυτού του τόπου, τον Κίμωνα Κουλούρη και τον Παναγιώτη Φασούλα. H συμμετοχή μου στο Fame Story με βοήθησε να φτάσω σε ένα υψηλό πνευματικό επίπεδο και πλέον ήρθε η ώρα τους καρπούς που έδρεψα από την εμπειρία μου αυτή να τους καλλιεργήσω για χάρη της πατρίδας μας.»

Ο δημοφιλής σταρ αναμένεται να προσφέρει πολλαπλές υπηρεσίες στην παράταξη αφού ο πρόεδρος του κινήματος Ευάγγελος Βενιζέλος τον υπολογίζει για την επόμενη ημέρα του ΠΑΣΟΚ μιας και πρόκεται για ένα νέο και «άφθαρτο» στον κόσμο της πολιτικής πρόσωπο. Θετικές εισηγήσεις για την τοποθέτηση του Κώστα Κούντου σε κομβική θέση στο κόμμα έχουν ήδη κάνει και οι πρώην πρόεδροι και Πρωθυπουργοί, Κώστας Σημίτης και Γιώργος Παπανδρέου.

Συγκλονιστικός ήταν και ο λόγος που εκφώνησε ο Κώστας Κούντος στο συνέδριο, καθώς σύμφωνα με τους παριστάμενους κατάφερε να καθηλώσει το κοινό κλείνοντας με τα συγκινητικά λόγια: «Όλο αυτό το διάστημα το ΠΑΣΟΚ, παρά την εκλογική του ήττα, τη μείωση της κοινοβουλευτικής και εκλογικής του δύναμης, άντεξε και εγγυήθηκε τις εξελίξεις με μεγάλο κόστος, αλλά με βαθύ αίσθημα έμπρακτης εθνικής και κοινωνικής ευθύνης. Παρ' ό,τι ήταν και είναι ο στόχος οργανωμένων επιθέσεων, παρ' ό,τι πολλοί θέλουν να το καταστήσουν «αμνό αίροντα τας αμαρτίας όλου του κόσμου» της Μεταπολίτευσης. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, το ίδιο και ο Κώστας ο Κούντος, δυνατός.»

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει η παρουσία του Κώστα Κούντου στο ψηφοδέλτιο του κόμματος σημείωσε τεράστια επιτυχία αφού ανάμεσα σε 3750 συνέδρους που ψήφισαν συγκέντρωσε 2500 ψήφους τοποθετώντας τον στην κορυφή των προτιμήσεων και εξασφαλίζοντας του θέση στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.