Σαρακοστή κοντή γιορτή
Mainly clear
20°C
 

Με τον Σταύρο Θεοδωράκη συστρατεύεται το Κουλούρι στις επερχόμενες Ευρωεκλογές

Ξεκινάμε!

stavrosANDthegangΗ ιδέα δεν ήταν δική μας, αλλά του Σταύρου Θεοδωράκη, ο οποίος τηλεφώνησε αιφνίδια χθες το πρωί στα κεντρικά γραφεία του «Κουλουριού». Λίγες μόλις ώρες πριν την ανακοίνωση της ίδρυσης του «Ποταμιού», του νέου πολιτικού φορέα που σχημάτισε ο συμπαθέστατος εναλλακτικός δημοσιογράφος, ο ίδιος επικοινώνησε μαζί μας και μας κάλεσε να διαβούμε μαζί του το Ρουβίκωνα και να περάσουμε από την υπεύθυνη δημοσιογραφία στην πολιτική για πρώτη μας φορά.

Στην αρχή εκφράσαμε την έκπληξή μας για την απόφαση του Σταύρου, και προσπαθήσαμε να τον προστατεύσουμε από τον σκληρό κόσμο της πολιτικής. Όλοι οι δισταγμοί μας έφυγαν όμως όταν μας εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ξεκινά το νέο αυτό εγχείρημα, καθώς και τις πολιτικές που θα ακολουθήσει εφόσον καταφέρει να εξασφαλίσει την ψήφο του ελληνικού λαού. Μέσα σε είκοσι λεπτά μας είχε πείσει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να φύγουμε μπροστά και να γκρεμίσουμε το γραφειοκρατικό σύστημα που θρέφει τα κόμματα και τη διαπλοκή.

Με τον Σταύρο νιώθουμε ότι είμαστε φτιαγμένοι από την ίδια ονειρόσκονη. Όπως και ο ίδιος, έτσι και εμείς μέσω της δουλειάς μας έχουμε συναντήσει πολλά όλα αυτά τα χρόνια. Έχουμε μιλήσει με πρωθυπουργούς, γάτες, αθλητές, δικτάτορες, ηθοποιούς, μωρά. Όλοι μας παρότρυναν να μπούμε στο χορό της πολιτικής, αλλα νομίζαμε οτι δεν ήμασταν φτιαγμένοι για τέτοια. Καλά καλά δεν μιλάμε ξένες γλώσσες. Τελικά ήρθε η ώρα να μπουμε στον στίβο της πολιτικής. Δεν την διαλέξαμε, μας διάλεξε.

Σε περίπτωση που αποτύχουμε, τότε αμέσως μετά τις ευρωεκλογές θα προσπαθήσουμε να γυρίσουμε στη μαχητική δημοσιογραφία. Μέχρι τότε την εγκαταλείπουμε. Που σημαίνει ότι σταματάμε το «Κουλούρι» και δεν θα έχουμε ενεργή συμμετοχή στο ελληνικό Ίντερνετ. Και εδώ θέλουμε να ζητήσουμε μία μεγάλη συγγνώμη από τους συνεργάτες μας αλλά κυρίως από τους αναγνώστες μας.

Ελπίζουμε να μας συμπαρασταθείτε στον αγώνα μας και μαζί να αλλάξουμε τα πράγματα προς το καλύτερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.