Ιουλιανά
Clear sky
28°C
 

«Βλέπω πολιτικούς να μιλούν έξω από το παράθυρο μου τη νύχτα» λένε δύο στους τρεις Έλληνες

aipniaΔύο στους τρεις Έλληνες πολίτες βλέπουν εφιάλτες με γνωστούς πολιτικούς να αγορεύουν έξω από το παράθυρό τους ενώ κοιμούνται, δείχνει νέα συγκλονιστική έρευνα η οποία διενεργήθηκε σε δείγμα 10,000 ατόμων σε όλη τη χώρα και είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με την έρευνα, εκατομμύρια είναι οι πολίτες, όλων των ηλικιών, που ενώ κοιμούνται ακούν αναγκαστικά βουλευτές, υπουργούς και συμβούλους πολιτικών να συζητούν, να φιλονικούν ή και να διαπληκτίζονται στο μπαλκόνι τους. Όπως αναφέρεται μάλιστα στα αποτελέσματα της έρευνας, η κατάσταση επιδεινώνεται διαρκώς καθώς οι εφιάλτες γίνονται όλο και πιο συχνοί και επίμονοι, ενώ ο αριθμός αυτών που προσβάλλονται από τη μάστιγα των πολιτικών σε παράθυρα υπνοδωματίων μεγαλώνει κάθε βράδυ.

«Ξεκινήσαμε την έρευνα για να εξακριβώσουμε τις νυχτερινές συνήθειες των Ελλήνων αλλά και να μελετήσουμε τη σύνδεση της οικονομικής κρίσης με την αϋπνία και τις διαταραχές του ύπνου» εξιστορεί ο δρ. Ιάκωβος Κωλέτσας-Αζαρίδης, καθηγητής του Χαροκόπειου πανεπιστημίου και επικεφαλής της έρευνας. «Ποτέ δεν είχαμε φανταστεί όμως την έκταση των προβλημάτων που θα ανακαλύπταμε, πρόκειται χωρίς υπερβολή για μια πανδημία που μας αφορά όλους», συνεχίζει.

Μέλη της επιστημονικής ομάδας αφηγούνται ιστορίες τρομοκρατημένων ανδρών και γυναικών, οι οποίοι έχουν οδηγηθεί μέχρι και σε απόπειρες αυτοκτονίας λόγω της συσσωρευμένης φρίκης που ζουν σχεδόν κάθε νύχτα έχοντας τον Άδωνι Γεωργιάδη, τον Δημήτρη Στρατούλη ή τον Ευάγγελο Βενιζέλο έξω από το παράθυρο τους. Όπως τονίζουν οι ερευνητές, τουλάχιστον 2 στους 5 συμπολίτες μας βλέπουν αντίστοιχους εφιάλτες πάνω από 4 φορές την εβδομάδα ενώ σε πιο σοβαρές περιπτώσεις τα θύματα παρακολουθούν ολόκληρες, εικονικές πολιτικές εκπομπές με οικοδεσπότες γνωστούς δημοσιογράφους.

Τα πιο ακραία περιστατικά, σημειώνουν, ήταν αυτά δύο ζευγαριών ηλικιωμένων σε Καστοριά και Χανιά που υπέφεραν από εφιάλτες με τους Θεόδωρο Πάγκαλο και Ηλία Κασιδιάρη, αντίστοιχα. Και στις δύο περιπτώσεις, οι ηλικιωμένοι έχουν πέσει πλέον σε κατατονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Κέντρο Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων έχει ήδη κινητοποιηθεί και αναζητεί τρόπους αποτελεσματικής αντιμετώπισης του προβλήματος, αρχίζοντας με τη διεξαγωγή καμπάνιας για την ευαισθητοποίηση κοινού και πολιτικών, με τίτλο: «Κλείσε την κουρτίνα όταν κοιμάσαι, οι βουλευτές καραδοκούν».

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις σε αυτήν τη συγκλονιστική υπόθεση και θα σας ενημερώνει για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.