Αλκυονίδες να είναι οι μέρες σας
Partly cloudy
13°C
 

Αίρεση που περιμένει το τέλος του κόσμου αποτελούν τελικά οι Έλληνες σεισμολόγοι

Μόνο τυχαία δεν είναι τελικά η αγάπη των Ελλήνων σεισμολόγων για δυσοίωνες προβλέψεις σχετικά με τα χτυπήματα του Εγκέλαδου στη χώρα μας, αφού έπειτα από μακροχρόνια έρευνα της ελληνικής αστυνομίας, αποκαλύφτηκε πως η πλειονότητα των «επιστημόνων» της γεωφυσικής στη χώρα μας, ανήκουν στην πραγματικότητα σε μία αίρεση που έχει προφητεύσει το τέλος του κόσμου.

Τα μέλη της παραπάνω ομάδας, παριστάνοντας τους σεισμολόγους αλλά και επιστήμονες διαφόρων άλλων ειδικοτήτων, συνηθίζουν να βγαίνουν στα ΜΜΕ με στόχο να τρομοκρατούν τους πολίτες, οδηγώντας τους σε καταφύγια, στα οποία θα μπορέσουν να τους παρασύρουν να γίνουν μέλη της αίρεσής τους και να εκτελέσουν πάνω τους όλα τα άρρωστα γούστα τους.

Με τον παραπάνω τρόπο, βρίσκουν εξήγηση και κάποιες φαινομενικά υπερβολικές προβλέψεις, αλλά και το φαινόμενο της παντελούς αστοχίας των περισσοτέρων εκτιμήσεων από τους ειδικούς του χώρου. Εμείς, επικοινωνήσαμε με τον Διευθυντή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, Άκη Τσελέντη, ο οποίος σημείωσε:

«Ο σεισμός των 38 ρίχτερ που θα χτυπήσει την Αττική τις επόμενες εβδομάδες, είναι το λιγότερο που μας περιμένει. Πιθανότατα, η Γη θα έχει ήδη καταστραφεί από τις τεράστιες πύρινες φλόγες και το τσουνάμι ύψους 300 μέτρων που θα φτάσει από την Κρήτη στις αρχές του καλοκαιριού. Το τέλος είναι κοντά».

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί το θέμα και θα επανέλθει άμεσα για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.