Σαρακοστή κοντή γιορτή
Mainly clear
20°C
 

Τίποτα απολύτως άξιο λόγου δεν συνέβη χθες

52313-52306-208039239_874648870bΚαμμιά απολύτως εξέλιξη άξια αναφοράς δεν έλαβε χώρα χθες τόσο στην εσωτερική όσο και στην εξωτερική επικαιρότητα. Οι ρεπόρτερ του «Κουλουριού» επιβεβαιώνουν πως καμμιά είδηση η οποία να ενδιαφέρει πραγματικά τους αναγνώστες του δεν καταγράφηκε, ενώ όλες οι πηγές του ενημέρωσαν πως δεν έχουν τίποτα απολύτως άξιο λόγου να μεταφέρουν.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ένας περαστικός ο οποίος έτυχε να περνάει έξω από τα κεντρικά του «Κουλουριού»: «Παιδιά τι να σας πω, δεν έχω δει κάτι που να σας ενδιαφέρει σήμερα, ούτε μου έχει πει κανείς τίποτα». Λίγο αργότερα στα γραφεία μας έφτασε μια σφραγισμένη επιστολή, η οποία τελικά αποδείχτηκε πως δεν ήταν παρά ένας απλήρωτος λογαριασμός ενώ όλες οι κλήσεις που δέχτηκαν οι ρεπόρτερ μας ήταν από φίλους, συγγενείς και ερωτικούς συντρόφους.

Αργά το απόγευμα ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος ο οποίος ωστόσο προήλθε από την τηλεόραση ενώ αν είχε γίνει κάτι το βράδυ σίγουρα θα το είχαμε πληροφορηθεί. Μείνετε συντονισμένοι με το «Κουλούρι» ωστόσο, καθώς αν συμβεί το οτιδήποτε, θα είστε οι πρώτοι που θα το πληροφορηθείτε. Λογικά.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.