Με αίσθημα ανακούφισης υποδέχτηκε την επιστροφή όλων των Αθηναίων από τις καλοκαιρινές τους διακοπές οι Αργύρης Χ. από τα Ανάβρυτα, ο οποίος με ιδιαίτερη χαρά χρειάζεται και πάλι περισσότερη από μία ώρα για να φτάσει στη δουλειά του.
Ο 44χρονος, ο οποίος εργάζεται σε μεγάλη ελληνική εταιρεία, πιάνει δουλειά στις 9 το πρωί, όμως κάθε μέρα, εκμεταλλεύεται την κίνηση για να καθυστερήσει τουλάχιστον μισή ώρα, ενώ φεύγει στις 5 για να προλάβει την απογευματινή κίνηση.
Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, λόγω των λιγότερων αυτοκινήτων, έφτανε συχνά το γραφείο πράγματι στις 9, με αποτέλεσμα να μην ξέρει πώς να γεμίσει αυτή την έξτρα ώρα, φοβούμενος ότι θα αναγκαστεί να εργαστεί.
Πλέον, ανακουφισμένος, σχολίασε πως «αυτό είναι ένα πρόβλημα για τον Αργύρη του επόμενου καλοκαιριού».
Απόψεις
Αν μπορούν αυτοί, ε δεν γίνεται να μην μπορείτε κι εσείς να βρείτε μια δουλειά. Αποκλείεται να είναι όλοι αυτοί πιο ικανοί και πιο έξυπνοι από εσάς. Μιλάμε δηλαδή για τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος είναι τόσα χρόνια στο Υπουργείο Υγείας.