Πάει κι αυτό
Overcast
24°C
 

36χρονος ιδιωτικός υπάλληλος δεν έστειλε εργασιακή εκκρεμότητα «για μετά το Πάσχα»

bearded-man-working-alone_1098-2067Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η πρωτόγνωρη υπόθεση του Ευτύχη Κ., ο οποίος έσπασε ένα «στοιχειωμένο» ρεκόρ, το οποίο κρατούσε από το μακρινό 1976.

Ο 36χρονος ιδιωτικός υπάλληλος, δέχτηκε να ολοκληρώσει μια σημαντική εργασιακή εκκρεμότητα την ερχόμενη εβδομάδα, αντί να την παραπέμψει για μετά τις γιορτές του Πάσχα, αποτελώντας τον πρώτο Έλληνα εργαζόμενο στην ιστορία που προχωράει σε αυτή την κίνηση, έπειτα από 41 ολόκληρα χρόνια.

Θυμίζουμε ότι το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε ο Στέφανος Μ., ο οποίος είχε δεχτεί να σβήσει μια μεγάλη φωτιά στην εταιρεία που δούλευε, ανήμερα της Μεγάλης Πέμπτης, κι ενώ όλοι συνάδελφοί του είχαν αποφασίσει να ασχοληθούν με την πυρκαγιά αμέσως μετά το πέρας των πασχαλινών διακοπών.

«Περιπτώσεις σαν του Ευτύχη μας πάνε πολλά χρόνια πίσω. Μας κόβουν τους μισθούς, τις συντάξεις, μας τσακίζουν στους φόρους. Αν είναι να δουλεύουμε και την εβδομάδα πριν τις διακοπές μας, τότε τι μας απομένει; Δεν θα επιτρέψουμε τέτοιο εργασιακό μεσαίωνα», σχολίασε έξαλλος ο πρόεδρος των Ελλήνων εργαζομένων.

Τέλος, σχετικά με το αν θα επιβληθούν κυρώσεις στον 36χρονο, ο πρόεδρος τόνισε πως θα επιληφθούν του θέματος, «αμέσως μετά το Πάσχα».


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.