Ιουλιανά
Clear sky
35°C
 

Το χαμόγελο του πελάτη ήταν για ακόμη μια χρονιά η καλύτερη ανταμοιβή 26χρονης που δούλεψε σεζόν στην Πάρο

Στο τέλος της φτάνει για ακόμη μια χρονιά η καλοκαιρινή σεζόν για την Ιόλη Δαδακαρίδη, με την νεαρή να εργάζεται φέτος στο νησί της Πάρου.

Η 26χρονη, βρέθηκε εκεί τον Μάιο δουλεύοντας καθημερινά για αρκετές ώρες, με το χαμόγελο των πελατών να αποτελεί όπως εκμυστηρεύεται στο «Κουλούρι» την καλύτερη ανταμοιβή για την κούραση και τις δυσκολίες που βίωσε.

«Έμενα σε ένα σπίτι μαζί με άλλα 12 άτομα, ξύπναγα στις 7 το πρωί και κοιμόμουν στις 3 το πρωί, όμως ειλικρινά, μόλις έβλεπα το χαμόγελο των πελατών, έλεγα εντάξει, αξίζουν όλα. Αυτή είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση, αυτή θα έχω για να με συντροφεύει για έναν ακόμα δύσκολο χειμώνα, μέχρι να επιστρέψω σε κάποιο νησί και να βλέπω τη θάλασσα από κοντά, χωρίς να κολυμπάω», σχολιάζει η Ιόλη και δεν κρύβει την συγκίνησή της καθώς θυμάται ένα από τα χαμόγελα πελάτη της, λίγο πριν της παραγγείλει τρία κλαμπ και δύο παγωμένες μπύρες.

Όσο για το αν τα λεφτά που μαζεύει είναι αρκετά για να μην δουλέψει ξανά, η 26χρονη τονίζει πως αν είναι να εξασφαλίζει αρκετά χαμόγελα, χαλάλι να τη βγάλει δυο μήνες με τοστάκια.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.