Ένα νέο, άκρως λαμπερό μέλος κοσμεί πλέον τον σύνδεσμο βετεράνων του Ολυμπιακού, με τον Ζε Ρομπέρτο να αποτελεί πια και επίσημα κομμάτι των παλαιμάχων της ομάδας.
Ο 45χρονος Βραζιλιάνος, ο οποίος πρωταγωνιστούσε για χρόνια στα πρωτοσέλιδα της εποχής ως μεταγραφικός στόχος των ερυθρολεύκων, αγαπήθηκε από τον κόσμο της ομάδας σαν να αγωνίστηκε όντως σε αυτήν με αποτέλεσμα να αποτελεί πια κομμάτι της μεγάλης ολυμπιακής οικογένειας.
«Μακάρι όλοι οι παλαίμαχοι του θρύλου μας να αγαπούσαν τόσο την ομάδα όσο ο Ζε. Μας έχει χαρίσει τόσα συναισθήματα, τόσες μεγάλες στιγμές, χαράς, αγωνίας, απογοήτευσης και ανυπομονούμε να τον υποδεχτούμε στην αγκαλιά μας», σχολίασε με ανακοίνωσή του ο σύνδεσμος βετεράνων του Ολυμπιακού.
Προς το παρόν, δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι πρώτη εμφάνιση του Ζε Ρομπέρτο με την φανέλα του Ολυμπιακού, με τον ίδιο να ανυπομονεί να αγωνιστεί στο εορτασικό Βραδυποριακός-Ταλαιπωριακός.
Απόψεις
Οι αλιείς, με το δίκιο τους οι άνθρωποι, με ρώτησαν: έχεις λαγοκέφαλο; Έχω λαγοκέφαλο. Έχει ουρά; Έχεις λαγοκέφαλο, απάντησα κι εγώ στο τέλος. Η σκέψη δεν έφυγε από το μυαλό μου, συνεχίζει να με απασχολεί μέχρι και τώρα. Έχω λαγοκέφαλο; Έχεις λαγοκέφαλο. Έχει αυτιά; Έχω λαγοκέφαλο;