2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Mostly cloudy
14°C
 

Απαγόρευση εισόδου σε όσους δεν φαίνονται αρκετά χαρούμενοι θα επιβάλλεται στην αποψινή συναυλία του Μαραβέγια

Ανακοίνωση προς όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την αποψινή εμφάνιση του Κωστή Μαραβέγια στην Πλατεία Νερού εξέδωσαν οι διοργανωτές της εκδήλωσης.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο θα πρέπει να ζωγραφίσουν σε αυτό τα συναισθήματά τους, ενώ θα απαγορεύεται αυστηρά η κατανάλωση αλκοόλ στους χώρους της συναυλίας, μιας και οι παρευρισκόμενοι θα πρέπει να είναι ανεβασμένοι με φυσικό τρόπο, μέσω της μαγείας της ζωής.

Ακόμη, θα υπάρχει υποχρεωτικό dress code προς όλους, το οποίο θα περιλαμβάνει αυστηρά φλοράλ και πολύχρωμα πουκάμισα, θα απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος σε όσους δεν δείχνουν αληθινά ευτυχισμένοι, ενώ το κοινό θα πρέπει να παραμείνει αγκαλιασμένο για όλη τη διάρκεια της εμφάνισης του καλλιτέχνη.

Ο ίδιος ο Κωστής Μαραβέγιας, με ένα λιτό μήνυμα κάλεσε τον κόσμο «να μην ξεχάσει να χαμογελάει και να νιώθει ευλογημένο που απλά υπάρχει», ενώ κοιτούσε με γεμάτο βλέμμα έναν άστεγο ζητώντας του να χαρεί που ο ήλιος του χαϊδεύει το πρόσωπο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.