Εβδομάδα ΠΑΣΟΚ
Mostly cloudy
15°C
 

Με την προσθήκη όλων των επεισοδίων του «Κωνσταντίνου και Ελένης» συνεχίζεται η είσοδος του Netflix στην ελληνική αγορά

kwnelΗ προσθήκη της ελληνικής γλώσσας στο Netflix, δεν ήταν παρά η αρχή του δυναμικού «μπασίμου» της δημοφιλούς πλατφόρμας στην αγορά της χώρας μας.

Ήδη, εδώ και αρκετές εβδομάδες, έχει γίνει γνωστό πως το δίκτυο ενδιαφέρεται να εντάξει και ελληνικές παραγωγές στο μπουκέτο του, ωστόσο το ποδαρικό θα γίνει με μια παλιά αλλά ιδιαίτερα αγαπητή στο ελληνικό κοινό σειρά.

Πρόκειται για το κλασικό «Κωνσταντίνου και Ελένης», με την υπογραφή του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά, με τον ηθοποιό στο ρόλο του Κωνσταντίνου Κατακουζηνού και την Ελένη Ράντου σε αυτόν της Ελένης Βλαχάκη. Από τις αρχές Φλεβάρη, στο Netflix θα βρίσκονται οι 2 σεζόν και τα 68 επεισόδια της σειράς, καθώς και ακυκλοφόρητο υλικό από τα γυρίσματα αλλά και συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών.

«Πρόκειται για μια σειρά θρύλο κι είμαστε βέβαιοι ότι το ελληνικό κοινό θα επιθυμεί να την έχει μαζί του όπου κι αν βρίσκεται. Οι ιστορίες της Κατακουζήνας και της γκαρσόνας είναι γνωστές παγκοσμίως και θα ήμασταν λειψοί χωρίς αυτές στο οπλοστάσιό μας», σχολίασε υπεύθυνος της πλατφόρμας, προσπαθώντας να πετύχει τις γκριμάτσες του Βασίλη Κούκουρα στον καθρέφτη του.

Τέλος, πηγές του Netflix δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο η σειρά να είναι διαθέσιμη σε όλες τις εκδόσεις της πλατφόρμας, αφού «είναι κρίμα το αμερικάνικο κοινό να μην γνωρίσει τον υπέροχο Μάνθο Φουστάνο».


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.