Εβδομάδα ΠΑΣΟΚ
Mostly sunny
18°C
 

Ενθουσιασμένος με τον ερχομό του στην Αθήνα ο Louis C.K, ανυπομονεί να αυνανιστεί στην Ακρόπολη

Τις ημέρες για να φτάσει στην Ελλάδα μετράει με ανυπομονησία ο Louis C.K, με τον δημοφιλή Αμερικανό κωμικό να επισκέπτεται τη χώρα μας για πρώτη φορά προκειμένου να δώσει μία παράσταση stand up comedy στις 13 του Ιουλίου.

O 51χρονος σταρ, δεν μπορεί να κρύψει με τίποτα τον ενθουσιασμό του, καθώς θα του δοθεί η σπάνια ευκαιρία να αυνανιστεί για πρώτη φορά σε νέα μέρη, με αποκορύφωμα φυσικά την ιστορική Ακρόπολη. «Έχω αυνανιστεί σε δεκάδες χώρες, μπροστά σε γυναίκες πολλών εθνικοτήτων. Σε θάμνους στον Πύργο του Άιφελ, σε στενάκια πίσω από το Μπιγκ Μπεν, σε απόμερα πλακόστρωτα δρομάκια κοντά στο Κολοσσαίο. Το σπουδαίο μνημείο του Παρθενώνα ήταν πάντα ψηλά στη λίστα μου ωστόσο και επιτέλους θα μπορέσω να το σβήσω από αυτήν», σχολίαζε περιχαρής ο Louie, για να προσθέσει:

«Αν καταφέρω να αποφύγω την αστυνομία, βρω έναν καλό θάμνο και πετύχω όμορφες τουρίστριες, ακόμα καλύτερα. Θα είναι υπέροχα». Τέλος, ο κωμικός υποσχέθηκε στο ελληνικό κοινό μια αξέχαστη εμπειρία, καθώς δεσμεύτηκε να φέρει μαζί του το καλύτερο υλικό του και μπόλικο λιπαντικό.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.