Εβδομάδα ΠΑΣΟΚ
Mostly cloudy
12°C
 

Στους Moderat τελικά το διαμέρισμα που ενοικίαζαν οι Scorpions στην Ελλάδα

moderatΤο μουσικό συγκρότημα των Moderat είναι τελικά εκείνο που θα ενοικιάσει το διαμέρισμα που μέχρι πρότινος τελούσε υπό μίσθωμα των Scorpions.

Πρόκειται για το γνωστό 3άρι στην περιοχή των Πατησίων, στο κέντρο της Αθήνας, όπου πέρναγαν πολλούς μήνες το χρόνο οι Scorpions, από το καλοκαίρι του 2009, όταν και αποφάσισαν να μεταφέρουν την έδρα τους στη χώρα μας.

Ο ανταγωνισμός για τον επόμενο ενοικιαστή του χώρου ήταν μεγάλος καθώς, πλην των Moderat, μεταξύ των ενδιαφερομένων ήταν και το συγκρότημα των Βρετανών Kasabian, οι οποίοι κάνουν συχνές στάσεις στη χώρα μας στις περιοδείες τους. Άνθρωπος-κλειδί για την τελική επίτευξη της συμφωνίας φαίνεται να είναι ο Γερμανός μεγαλομεσίτης ακινήτων Torsten Schultz, που είχε μεσολαβήσει και στο αρχικό μίσθωμα του 2009. Ο Schultz αποτελεί τον νούμερο ένα μεσίτη μουσικών που αναζητούν να μετοικίσουν και μάλιστα κατάφερε στην περίπτωση αυτή το ποσό της μίσθωσης να μην αυξηθεί, διατηρώντας έτσι την μειωμένη τιμή που είχαν διαπραγματευτεί οι Scorpions το 2013.

Προς δυσαρέσκεια πολλών, το ποσό που στο εξής θα καταβάλλουν οι Moderat δεν έγινε ούτε αυτή τη φορά γνωστό. Ο σπιτονοικοκύρης των Γερμανών, κύριος Τέλης, δήλωσε ικανοποιημένος με τις εξελίξεις μια που «είναι δύσκολο να βρει κανείς αξιόπιστους νοικάρηδες στις μέρες μας».

Τέλος, πληροφορίες που θέλουν τον Schultz να διαπραγματεύεται το διαμέρισμα των Placebo εκ μέρους των Kasabian δεν έχουν επιβεβαιωθεί.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.