Ενθάδαι κοίτε
Partly sunny
13°C
 

Ο χαρακτήρας του Κρις Σφέτα θα προστεθεί στη νέα σεζόν Stranger Things

Κι ενώ όλος ο πλανήτης περιμένει με ανυπομονησία την τέταρτη σεζόν της αγαπημένης σειράς Stranger Things του Netflix, οι Έλληνες φαν της παρέας της Eleven, του Dustin και των υπόλοιπων τρομερών παιδιών θα έχουν ακόμη ένα λόγο να αδημονούν.

Κι αυτό γιατί όπως αποκάλυψαν οι δημιουργοί της, αδερφοί Duffer, ο νέος κύκλος θα περιλαμβάνει κι ένα δικό μας παιδί, τον έναν και μοναδικό Κρις Σφέτα, ο οποίος έκανε θραύση ως καρατέκα κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '80 στις βιντεοταινίες που κυκλοφορούσαν στην Ελλάδα.

Ο μικρός Κρις, θα προστεθεί στην δυναμική παρέα και με τις μοναδικές του δεξιότητες στο καράτε, αναμένεται να προσθέσει έξτρα δυναμική στη μάχη εναντίον του Demogorgon, με τις λαβές του μικρού Έλληνα να πρωταγωνιστούν στο αποκλειστικό τρέιλερ που έχει στη διάθεσή του το «Κουλούρι».

Μάλιστα, η παρουσία του Σφέτα πρόκειται να συμπεριληφθεί με ψηφιακή επεξεργασία και στη σειρά θα δούμε αυθεντικά πλάνα του μικρού από την δεκαετία που μεσουρανούσε, με τον ίδιο να συνεργάζεται στενά με τους δημιουργούς της σειράς σε συμβουλευτικό ρόλο.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.