Ακόμα 2020 έχουμε
Partly cloudy
22°C
 

Σε συνεργασία με τον Sivert Høyem θα γράψει τον νέο κύκλο της «10ης Εντολής» ο Πάνος Κοκκινόπουλος

10i_entoli_logo_4k_mayroΜία μεγάλη επιστροφή αναμένεται να κλέψει την παράσταση στο νέο πρόγραμμα του ALPHA κατά την νέα τηλεοπτική σεζόν.

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη και απόλυτα πετυχημένη σειρά «Δέκατη Εντολή» του Πάνου Κοκκινόπουλου θα ενταχθεί και πάλι στο οπλοστάσιο του καναλιού της Αττικής Οδού, με τον έμπειρο σκηνοθέτη και σεναριογράφο να υπογράφει τα νέα επεισόδια σε συνεργασία με τον Νορβηγό μουσικό, Sivert Høyem.

Ο ιδρυτής των Madrugada και αγαπημένο παιδί του ελληνικού κοινού, είχε ντύσει με τις μουσικές του σχεδόν όλα τα επεισόδια, τόσο του «Κόκκινου Κύκλου», όσο και της «Δέκατης Εντολής» και πλέον, θα βοηθήσει τον καλλιτέχνη στην συγγραφή των νέων επεισοδίων, ενώ δεν αποκλείεται να τον δούμε να πρωταγωνιστεί και σε αρκετά από αυτά.

«Ανυπομονώ να συνεισφέρω κι εγώ σε μια παραγωγή που είχε τόσο έντονη την παρουσία μου τα τελευταία χρόνια. Διαθέτω αμέτρητες ιδέες και είμαι βέβαιος ότι θα φτιάξουμε ωραία πράγματα, αφού έτσι κι αλλιώς την έχω παρακολουθήσει ολόκληρη», σχολίασε ο Sivert, ο οποίος θα υπογράψει και το soundtrack της σειράς, ενώ θα αποτελέσει και τον αφηγητή της.

Τέλος, ανοιχτό άφησαν οι υπεύθυνοι του καναλιού το ενδεχόμενο να δούμε τους Madrugada να επανενώνονται για τις ανάγκες κάποιου από τα νέα επεισόδια.