Οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι κρίσιμες
Mostly cloudy
16°C
 

Έξαλλος με το θέαμα του silly walk στην παρέλαση βατραχάνθρωπος που περπατάει με βατραχοπέδιλα

Οργισμένα σχόλια στα social media άφησε 24χρονος άνδρας της Ομάδας Υποβρύχιων Καταστροφών, αντιδρώντας στο βίντεο της ομάδας κοριτσιών που παρέλασαν μιμούμενες τον βηματισμό από το «Ministry of Silly Walks».

Ο 24χρονος, που γράφει με το ψευδώνυμο Brain Terrorist, επιτέθηκε με βαρύτατους χαρακτηρισμούς προς τις πρωταγωνίστριες της παρέλασης, τις κατηγόρησε για προσβολή νεκρών και ζήτησε «σύλληψη  και φυλάκιση χωρίς πολλά-πολλά και βλέπουμε». Την ανάρτηση ακολούθησε και βίντεο, όπου ο Brain Terrorist περπατά στο σαλόνι του σπιτιού του φορώντας βατραχοπέδιλα ενώ ψάλλει τον εθνικό ύμνο.

Άλλοι χρήστες του διαδικτύου ωστόσο στήριξαν την κίνηση των κοριτσιών κατηγορώντας τον Brain Terrorist για εθνικισμό και πατριδοκαπηλεία, ενώ μια τρίτη ομάδα χρηστών κράτησε μια πιο ψύχραιμη και ουδέτερη στάση επισημαίνοντας πως υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα, όπως το προσφυγικό και το σκάνδαλο Novartis.

Προκειμένου να αποσπάσει μια πιο έγκυρη γνώμη, ρεπόρτερ του «Κουλουριού» επισκέφθηκε τον John Cleese στο σπίτι του στο Nevis της Καραϊβικής και του διήγηθηκε την ιστορία. Ο θρυλικός βρετανός κωμικός παρακολούθησε προσεκτικά το βίντεο, χαμογέλασε και έπειτα σηκώθηκε για να επαναλάβει τον βηματισμό, όμως γλίστρησε και χτύπησε το ισχίο του.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως στο πλευρό των 10 κοριτσιών έχει ταχθεί επισήμως η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, τα στελέχη της οποίας υποσχέθηκαν πως θα περπατούν μόνο έτσι από εδώ και στο εξής.