Η πραγματικότητα δεν μας πτοεί
Partly sunny
17°C
 

Συνελήφθη ανώμαλος οπερατέρ που βιντεοσκοπούσε μόνο γυναικεία οπίσθια στα πλαίσια ρεπορτάζ παραλίας

Τέλος στην πολύχρονη δράση επιτήδειου κάμεραμαν έδωσε η καίρια επέμβαση της αστυνομίας, η οποία κατάφερε να πιάσει στα πράσα τον 58χρονο, που τα τελευταία 20 χρόνια είχε εργαστεί σε τουλάχιστον τρία ιδιωτικά κανάλια, με ειδίκευση στην κάλυψη ρεπορτάζ παραλίας.

Ο άνδρας, έπειτα από τα πρώτα αναγνωριστικά πλάνα, είχε πάντοτε την τάση να εστιάζει στα γυναικεία επίμαχα σημεία, παίρνοντας μάλιστα αντίγραφα των κασετών στο σπίτι του. Μόλις οι υπεύθυνοι των καναλιών αντιλαμβάνονταν τη δράση του, τον απέλυαν, ωστόσο τα ρεπορτάζ είχαν ήδη παίξει σε πληθώρα δελτίων.

Τη φορά αυτή ωστόσο, ο οπερατέρ δεν στάθηκε τόσο τυχερός, αφού στο τελευταίο ρεπορτάζ απαθανάτισε την πίσω πλευρά αξιωματικού της αστυνομίας, με αποτέλεσμα να στηθεί επιχείρηση, με τις αρχές να εντοπίζουν στο σπίτι του υλικό χιλιάδων ωρών με προκλητικά πλάνα.

Πλέον, μετά τη σύλληψη του άνδρα, τα συγκεκριμένα πλάνα αναμένεται να μειωθούν στα δελτία ειδήσεων, με την ταινιοθήκη του 58χρονου να παραμένει προς το παρόν διαθέσιμη σε γνωστές ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.