2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Partly cloudy
10°C
 

Πρεσβευτής γεύσεων της ελληνικής υπαίθρου αναλαμβάνει στο Trip Advisor ο Κ. Καραμανλής

karamanlis_tavernaΤην έναρξη της συνεργασίας του με την ιστοσελίδα Trip Advisor από τη θέση του πρεσβευτή γεύσεων της ελληνικής υπαίθρου ανακοίνωσε ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, ο οποίος αύριο κιόλας το πρωί ξεκινά περιοδεία σε οικογενειακές ταβέρνες στους νομούς Ευρυτανίας, Άρτας και Αιτωλοακαρνανίας.

Όπως αναφέρεται στους όρους της συνεργασίας, ο κ. Καραμανλής θα πρέπει να επισκέπτεται τουλάχιστον 5 ταβέρνες το μήνα, για τις οποίες θα γράφει αναλυτική παρουσίαση και κριτική στην πλατφόρμα του Trip Advisor. Από την πλευρά της, η ιστοσελίδα θα αναλαμβάνει τα έξοδα των γευμάτων και των μετακινήσεων, ενώ θα παρέχει δωρεάν το premium πακέτο της υπηρεσίας στον τέως πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το πρώτο άρθρο του έμπειρου πολιτικού και food blogger πλέον θα είναι αφιερωμένο στο ψητό αρνί, το αγριογούρουνο και τον φασιανό όπως μαγειρεύεται στα χωριά της Δυτική Ελλάδας, καθώς και στα συνοδευτικά ορεκτικά και τοπικά εδέσματα. Εκτός των άλλων, στο αφιέρωμα θα περιλαμβάνεται λίστα με τις 10 καλύτερες σπιτικές πίτες δυτικά του Μεσολογγίου, ενώ σύντομα θα «ανέβει» στο προσωπικό μπλογκ του πρώην πρωθυπουργού και post που θα εξιστορεί σε πρώτο πρόσωπο την αναζήτηση για την καλύτερη ρετσίνα της περιοχής.

Συνεργάτες του τέως αρχηγού της ΝΔ τονίζουν πως η συνεργασία θα έχει ως αποτέλεσμα την προβολή των γεύσεων και παραδόσεων της ελληνικής υπαίθρου στα πέρατα της υφηλίου, γεγονός που αναμφίβολα θα τονώσει τον τουρισμό. «Οι επισκέπτες του Trip Advisor θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα κρυμμένα μυστικά και τις γεύσεις της ελληνικής επαρχίας από έναν πραγματικό γνώστη του αντικειμένου και άλλωστε ο κ. Καραμανλής επισκέπτεται έτσι κι αλλιώς περισσότερες από πέντε ταβέρνες το μήνα», σημειώνουν.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.