Και πάλι καλά να λέτε
Partly sunny
31°C
 

Συνελήφθη 32χρονος τουρίστας που εντοπίστηκε στα πέριξ του Οικονομικού Φόρουμ Δελφών δίχως να φοράει σακάκι

Άσχημη κατάληξη είχε η βόλτα Ολλανδού τουρίστα στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών το μεσημέρι της Κυριακής, αφού ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε από άνδρες της ασφάλειας του Οικονομικού Φόρουμ που διεξήχθη στην περιοχή το περασμένο τριήμερο και αμέσως τέθηκε υπό κράτηση.

Ο 32χρονος, ο οποίος φορούσε ένα τζιν κι ένα απλό T-Shirt, θεωρήθηκε αμέσως ύποπτος, αφού ήταν ο μόνος σε ακτίνα χιλιομέτρων ο οποίος δεν ήταν ενδεδυμένος με σακάκι και καλό παντελόνι, δεν κρατούσε χαρτοφύλακα και δεν μιλούσε για ανάπτυξη και το μέλλον της Ελλάδας, χρησιμοποιώντας κλισέ ατάκες που δεν έβγαζαν νόημα.

Έτσι, ο Ολλανδός θεωρήθηκε τρομοκράτης και οδηγήθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα όπου και κρατείται μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές για ανάκριση. Το «Κουλούρι» επικοινώνησε με τον διοικητή του τμήματος, ο οποίος σχολίασε πως «τέτοια περιστατικά πλήττουν την πιστοληπτική δυνατότητα της χώρας, επιτείνοντας τον κίνδυνο του brain drain», ενώ συνέχισε να διαβάζει τους Financial Times στο γραφείο του.

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται και ο δημοσιογράφος μας που βρίσκεται ακόμα στους Δελφούς με το σακάκι του θα σας ενημερώσει πρώτους για οτιδήποτε νεότερο.