Τι σημασία έχει, σπίτι θα κάτσετε
Mostly cloudy
17°C
 

Σε «Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου» μετονομάζει για την ελληνική αγορά το Νο5 η Chanel

Σε μια πρωτοποριακή κίνηση προχωράει το τμήμα μάρκετινγκ της Chanel στην Ελλάδα, καθώς για τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς, θα αλλάξει το όνομα του πιο εικονικού αρώματός της.

Από σήμερα λοιπόν, το γνωστό σε όλους μας Chanel Νο5, θα ονομάζεται Chanel «Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου». Η εταιρεία ήρθε σε συμφωνία με τη γνωστή πολιτικό μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, και προέβη στην ανακοίνωση χθες το μεσημέρι σε καθορισμένη συνέντευξη τύπου στον Βάρσο Κηφισιάς.

Για να καταλήξει στο καταλληλότερο νέο όνομα του αρώματος, η γνωστή εταιρεία καλλυντικών επιστράτευσε φυσιογνωμιστές από όλη την Ελλάδα, ειδικούς των social media, ψυχολόγους, και έναν αριθμολόγο. Οι ειδικοί, πριν καταλήξουν στο «Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου» είχαν προκρίνει και τα «Κατερίνα Γιουλάκη» και «Γιαγιά Τούλα».

«Αν κλείσεις τα μάτια και πεις το όνομα 'Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου', σχεδόν αυτόματα σου έρχεται στα ρουθούνια το άρωμα που μέχρι πρότινος λέγαμε No5» είπε ο διευθυντής μάρκετινγκ της Chanel, απαντώντας σε δημοσιογράφο του «Κουλουριού» που παραβρέθηκε στην συνέντευξη τύπου και ρώτησε για το σκεπτικό της μετονομασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πολιτικός του ΣΥΡΙΖΑ και νέα brand ambassador της Chanel, δεν θα αμειφθεί χρηματικά, αλλά θα της χαρίζεται ένα μπουκαλάκι του ομώνυμου πλέον αρώματος, για κάθε εκατό που πωλούνται.