2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Partly sunny
7°C
 

Το Τσίπουρο Θεσσαλίας Τσιλιλή μεγάλος χορηγός των φετινών μπλόκων αγροτών

Υπό την αιγίδα του γνωστού θεσσαλικού τσίπουρου Τσιλιλή διεξάγονται φέτος οι εκδηλώσεις των αγροτικών κινητοποιήσεων στα μπλόκα των εθνικών οδών, οι οποίες αναμένεται να κλιμακωθούν σε τρεις με τέσσερις εβδομάδες.

Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, οι αγρότες της χώρας μεταβαίνουν με τα τρακτέρ τους στα τοπικά τους μπλόκα για να διαμαρτυρηθούν εναντίον της πολιτικής της κυβέρνησης, να προβάλλουν τα αιτήματά τους, να χορέψουν και να τραγουδήσουν με τη συνοδεία καλής παρέας και άφθονου αποσταγμάτος σταφυλιού.

«Η Τσιλιλής ΑΕ, από το πόστο του μεγάλου χορηγού φέτος, στηρίζει έμπρακτα τις κινητοποιήσεις του κόσμου της αγροτιάς και προμηθεύει το σύνολο των συμμετεχόντων με εξαιρετικά παλαιωμένο τσίπουρο που συμβάλλει αποφασιστικά στην τόνωση του ηθικού» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ιγνάτιος Χατζηφωτίου, στέλεχος του εμπορικού τμήματος της εταιρείας.

«Όραμα και δέσμευσή μας είναι να είμαστε η αμπελουργία - οινοποιία - αποσταλματοποιία που θα βρίσκεται πάντα δίπλα στον Έλληνα αγρότη και θα στέκεται στο πλάι των ανθρώπων της υπαίθρου» συμπλήρωσε ο κ. Χατζηφωτίου, ο οποίος επίσης ευχήθηκε καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ στην πορεία του για την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος μετά το 1985.

Η ετήσια μετανάστευση των αγροτών κατά μήκος των αυτοκινητοδρόμων αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας και προσελκύει κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες από όλον τον κόσμο που συρρέουν για να παρακολουθήσουν το φαινόμενο.

Άλλωστε πριν λίγα χρόνια συμπεριλήφθηκε από το National Geographic στη λίστα με τα 50 πράγματα που πρέπει να δει κανείς προτού πεθάνει.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.