Τι σημασία έχει, σπίτι θα κάτσετε
Mostly cloudy
16°C
 

30χρονος ιδιωτικός υπάλληλος ακόμη σκέφτεται τι θα γίνει όταν μεγαλώσει

employeeΑκόμη σκέφτεται τι θα γίνει όταν μεγαλώσει 30χρονος από τον Βύρωνα Αττικής που εδώ και τέσσερα χρόνια εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος σε κατασκευαστική εταιρεία, όπως ανέφεραν πηγές του περιβάλλοντός του αργά χθες το βράδυ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 30χρoνος Θεόφιλος Μ. περνά αρκετό χρόνο καθημερινά σκεπτόμενος τι επαγγελματική σταδιοδρομία θα ακολουθήσει όταν φτάσει η ώρα να επιλέξει σχετικά με το μέλλον του. Κυρίως τέτοιες σκέψεις τον απασχολούν πριν κοιμηθεί αλλά και κατά τη διάρκεια της ημέρας ενώ αρχειοθετεί έγγραφα, ετοιμάζει παρουσιάσεις για άλλα τμήματα της εταιρείας και συμπληρώνει δεδομένα σε φύλλα Excel.

Μέχρι στιγμής, έχει δείξει τη διάθεση να στραφεί προς τον καλλιτεχνικό χώρο, με τις επικρατέστερες επιλογές να είναι αυτές του χορευτή, του ηθοποιού και του τραγουδιστή όπερας, παρόλο που βεβαίως δεν έχει αποκλείσει εντελώς τα επαγγέλματα του διαστημικού επιστήμονα, του θεωρητικού φυσικού, του συγγραφέα και του θηριοδαμαστή.

Το «Κουλούρι» επικοινώνησε με τον 30χρoνο Θεόφιλο ο οποίος επιβεβαίωσε πως το θέμα τον απασχολεί έντονα τον τελευταίο καιρό. «Βρίσκομαι σε σκέψεις, θέλω να κάνω κάτι σημαντικό με τη ζωή μου όταν μεγαλώσω, να προσφέρω στην κοινωνία. Θέλω να μπορώ να λέω ότι έχω δημιουργήσει κάτι όταν γεράσω» σημείωσε, για να προσθέσει πάντως «δεν ανησυχώ, έχω καιρό μπροστά μου για να κάνω κάτι καλό».