Σε βλέπουμε
Partly cloudy
17°C
 

Τον Σάββα Θεοδωρίδη πούλησε στους Κινέζους ο Βαγγέλης Μαρινάκης

theodoridis_463_355_0Ακόμη μια ιδιαίτερα προσοδοφόρα πώληση κατάφερε να επιτύχει ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, λίγες μόλις ώρες μετά την παραχώρηση του Μπράουν Ιντέγε στην κινέζικη Τιαντζίν Τεντ.

Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η πειραϊκή ΠΑΕ, στην Άπω Ανατολή θα συνεχίσει την καριέρα του και ο Σάββας Θεοδωρίδης, για τον οποίο μεγάλος κινέζικος σύλλογος δαπάνησε 35 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να αποκτήσει τις βαθιές του γνώσεις στην εμψύχωση των παικτών στη φυσούνα, τις διαμαρτυρίες και την γκρίνια για τη διαιτησία.

«Το τελευταίο διάστημα έχουμε σπαταλήσει αστρονομικά ποσά για τον ερχομό σπουδαίων παικτών και προπονητών από την Ευρώπη, όμως οι ομάδες μας δεν έχουν ανθρώπους με γνώσεις του παρασκηνίου και την ικανότητα να γίνονται γραφικοί ώστε να αποσπούν όλη την προσοχή πάνω τους. Φέρνουμε τον κυρ-Σάββα για να μεταδώσει στα μέλη της διοίκησης την τεχνογνωσία του και ήδη ετοιμάζουμε την πρώτη μας επιστολή διαμαρτυρίας για τη διαιτησία», σχολίασε στο «Κουλούρι» ο πρόεδρος του συλλόγου.

Την μετακίνηση του Σάββα Θεοδωρίδη σχολίασε και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, σε ένα διάλειμμα απ' τις υποδείξεις στους ρεπόρτερ του Ολυμπιακού ως προς το τι επιτρέπεται να γράψουν: «Θα μας λείψει ο κύριος Σάββας, όμως όλα γίνονται για το καλό του Ολυμπιακού μας. Ο πρόεδρος ξέρει τι κάνει».

Ο ρεπόρτερ Ολυμπιακού του «Κουλουριού» τέλος, διαβεβαιώνει τους αναγνώστες ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει σχέδιο και θα οδηγήσει τον Ολυμπιακό σε μεγαλείο και όσα ακούγονται εναντίον του είναι λάσπη απ' τους αντιπάλους του που τον ζηλεύουν.