Και πάλι καλά να λέτε
Partly sunny
32°C
 

Σε παμπ του Κάμντεν θα δοκιμαστεί πιλοτικά το ολόγραμμα της Έιμι Γουάινχάουζ

Ρίγη συγκίνησης έχει σκορπίσει στους απανταχού φαν της Έιμι Γουάινχαουζ η είδηση πως μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται να πραγματοποιηθεί περιοδεία με το ολόγραμμά της.

Παρ' όλα αυτά, η ψηφιακή έκδοση της αδικοχαμένης τραγουδίστριας αναμένεται να «δοκιμαστεί» πριν πέσει στη μάχη των συναυλιών σε ένα πιο γνώριμο για εκείνη περιβάλλον, ώστε να εξασφαλιστεί πως θα εμφανιστεί στη σκηνή δίχως το παραμικρό τεχνικό πρόβλημα.

Έτσι, οι κάτοικοι του Λονδίνου θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν το ολόγραμμα της σόουλ καλλιτέχνιδος σε γνωστή παμπ της περιοχής του Κάμντεν, στην οποία το ολόγραμμα θα πίνει τα ποτά του καθισμένο στην μπάρα, σε μια προσπάθεια να αποτελέσει την όσο πιο ρεαλιστική εκδοχή του εαυτού της.

«Το ολόγραμμα είναι έτοιμο εδώ και αρκετούς μήνες, ωστόσο δυσκολευόμαστε λίγο να το ελέγξουμε, αφού εμφανίζεται στις πρόβες μεθυσμένο και αρκετά εξουθενωμένο. Αυτό όμως δεν μας ανησυχεί, ίσα-ίσα που πιστοποιεί το πόσο καλή δουλειά κάναμε. Απλά, για σιγουριά θα εγκαταστήσουμε στο ολόγραμμα ένα συκώτι ακόμα και είμαστε σίγουροι πως όλα θα κυλήσουν έξοχα», σχολίασε ένας από τους δημιουργούς του ολογράμματος στο «Κουλούρι».

Εμείς, προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με το ολόγραμμα της Έιμι, το οποίο ωστόσο δεν ήταν σε θέση να μας μιλήσει, αφού είχε ήδη καταναλώσει σεβαστή ποσότητα ψηφιακού αλκοόλ.