2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Partly sunny
6°C
 

Έξαλλος ο Ντόναλντ Τραμπ, κατηγορεί τους Κινέζους και για τον ρατσισμό στις ΗΠΑ

Συνεχίζονται οι διαδηλώσεις και οι πορείες διαμαρτυρίας σε πόλεις των ΗΠΑ, μετά την ψυχρή δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικούς την περασμένη εβδομάδα στην Μινεάπολη.

Παρά τις συνεχείς καταγγελίες για μαύρους που πέφτουν θύματα ρατσιστικής βίας από άνδρες της αστυνονίας ωστόσο, ο πρόεδρος της χώρας, δεν θεωρεί πως οι υπάρχει πρόβλημα ρατσισμού στις Ηνωμένες Πολιτείες, επιρρίπτοντας τις ευθύνες στην Κίνα.

«Μαζί με τον κινέζικο ιό, είναι πιθανό οι Κινέζοι να έφεραν εδώ και τον ρατσισμό. Μόνο κακά πράγματα έρχονται από αυτήν την πλευρά του πλανήτη, πώς μπορείς να εμπιστευείς ανθρώπους με σχιστά μάτια, δεν σε κοιτάνε καν καθαρά», σχολίασε ο Ντόναλντ Τραμπ για να συμπληρώσει:

«Οι Αμερικανοί δεν είναι ρατσιστές, ειδικά οι λευκοί που είναι και λίγο πιο έξυπνοι και εξελιγμένοι. Πιθανώς ο κινέζικος ιός να σου κολλάει και ρατσισμό. Θα υπάρξουν συνέπειες», κατέληξε ο πλανητάρχης, ενώ σύστηνε την κατάποση χλωρίνης και για την αντιμετώπιση του ρατσισμού.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.