2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Partly cloudy
13°C
 

Τρομερά εριστικό και φέτος το Άγιο Φως, δεν σταματάει να επαναλαμβάνει ότι πετάει business class

agio_fosΕξαιρετικά ξιπασμένο και αυθάδες παρουσιάζεται και φέτος το Άγιο Φως, το οποίο δεν σταματάει να προκαλεί σκηνές, περιμένοντας από τώρα να πετάξει για Αθήνα.

Το μυστηριώδες αυτό φως, βρίσκεται ήδη στο αεροδρόμιο των Ιεροσολύμων, προκειμένου να εκμεταλλευτεί το executive lounge που προσφέρει η αεροπορική εταιρεία που χρησιμοποιεί, ενώ ανάβοντας πούρα, δεν σταματάει να επαναλαμβάνει πως πετάει business class, ρωτώντας τυχαίους επιβάτες αν γνωρίζουν ποιο είναι. Παράλληλα, ζητάει διαρκώς να τοποθετηθεί σε ασφαλή θέση και να εξασφαλιστεί πως δεν θα υπάρξουν αναταράξεις, διότι φοβάται ότι θα σβήσει.

«Ελπίζω φέτος να με υποδεχτούν λίγο πιο μεγαλειωδώς, είδα πρόσφατα κάτι πολεμικά αεροπλάνα στο κέντρο της Αθήνας, απορώ γιατί δεν τα έχουν βγάλει και για μένα. Οι τιμές αρχηγού κράτους δεν αρκούν. Σας είπα ότι πετάω bussines class; Και τώρα αφήστε με, δεν μπορώ να κουράζομαι. Ξέρετε ποιο είμαι εγώ;», εξηγεί, μιλώντας στο «Κουλούρι».

Το «Κουλούρι» θα παρακολουθεί στενά την πορεία του Αγίου Φωτός και θα σας ενημερώνει πρώτους για οτιδήποτε νεότερο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.