Έχει τρελαθεί ο καιρός!!!
Sunny
29°C
 

Βέβαιοι ότι με 1-2 μανούβρες θα απελευθέρωναν το Evergreen δηλώνουν 9 στους 10 Έλληνες οδηγούς

Συνεχίζονται οι προσπάθειες για την αποκόλληση του τεράστιου πλοίου μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, Evergreen το οποίο έχει αποκλείσει τη Διώρυγα του Σουέζ, ένα περιστατικό που μπορεί να επιβραδύνει την παγκόσμια ναυσιπλοΐα για ημέρες ή και εβδομάδες.

Κι ενώ τα διάφορα μέσα που έχουν δοκιμαστεί μέχρι στιγμής έχουν αποτύχει, χιλιάδες είναι οι Έλληνες οδηγοί που παρακολουθούν τις εξελίξεις αποσβολωμένοι, κοιτώντας απορημένοι τις οθόνες τους με όσα διαδραματίζονται στη Διώρυγα.

«Πραγματικά, είναι πανεύκολο να το κουμαντάρεις και να βγει, 1-2 μανούβρες θέλει, λίγο να το κόψεις δεξιά, μετά όλο αριστερά και μετά ξανά ελαφριά δεξιά και βγήκες, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δυσκολεύονται, δεν είναι για όλους η οδήγηση», σχολίαζε Έλληνας οδηγός, θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση των ειδικών προκειμένου να δώσει, έστω και μέσω Zoo, οδηγίες για την αποκόλληση του Evergreen.

Μάλιστα, σύμφωνα με έρευνα της ΕΛΠΑ, 9 στους 10 Έλληνες οδηγούς δηλώνουν βέβαιοι πως αν είχαν την ευκαιρία, θα απελευθέρωναν το πλοίο μέσα σε μερικά λεπτά, με τους 3 εξ αυτών να αναρωτιούνται μήπως στο τιμόνι του Evergreen βρισκόταν γυναίκα.

Μείνετε συντονισμένοι στο «Κουλούρι» για οτιδήποτε νεότερο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.