Οι επόμενες δύο βδομάδες είναι κρίσιμες
Partly sunny
27°C
 

Ενοχλημένος από το πάρτι γάμου του Χάρι Έλληνας προσκεκλημένος, δεν έβαλε ούτε λεπτό νησιώτικα

BRITAIN-US-ROYALS-WEDDING-CEREMONYΙδιαίτερα απογοητευμένος επέστρεψε στη χώρα μας ο Αναστάσιος Μακροδημήτρης, ένας από τους εκατοντάδες καλεσμένους στον φαντασμαγορικό γάμο του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ, το περασμένο Σάββατο στο Λονδίνο.

Ο 34χρονος, ο οποίος δεν ήθελε να αποκαλύψει πώς ακριβώς βρέθηκε στη λίστα των προσκεκλημένων, τόνισε πως η τελετή και κυρίως η δεξίωση που ακολούθησε ήταν κατώτερη των περιστάσεων, δίχως να μπορεί να συγκριθεί στο ελάχιστο με αντίστοιχες στις οποίες έχει παραβρεθεί στη χώρα μας.

«Μιλάμε για ένα μενού εντελώς φλώρικο, ούτε κατσίκια και αρνιά, ούτε λιχουδιές, ούτε φυσικά τσίπουρα και ρακές. Όλες οι κυρίες φορούσαν καπέλα και δεν έβλεπαν καν να φάνε. Το χειρότερο βέβαια ήταν όταν τελείωσε το φαγητό και άρχισε το γλέντι. Ούτε ένα παραδοσιακό τραγούδι, ένα νησιώτικο, κάτι, μόνο κάτι ξενέρωτα ξένα απ' αυτά που χορεύουν οι τουρίστες στο Φαληράκι. Μακράν ο πιο βαρετός γάμος που έχω πάει», σχολιάζει ο Αναστάσης και συμπληρώνει:

«Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν τον έκαναν σε ένα κτήμα, όπως όλα τα φυσιολογικά ζευγάρια. Δεν πρόκειται να τους βάλω πάνω από 50 ευρώ, συγγνώμη αλλά απογοητεύτηκα».