Εβδομάδα ΠΑΣΟΚ
Mostly cloudy
13°C
 

Καταργείται το χάραγμα του 666, τεχνικά αδύνατο το χαρακτηρίζει πια ο Εωσφόρος

devil-1739Δεν θα λάβει τελικά σάρκα και οστά το μεγαλεπήβολο σχέδιο του Σατανά για το χάραγμα του 666 σε όλους τους ανθρώπους, αφού για δεύτερη φορά κηρύχθηκε άγονος ο διαγωνισμός για το έργο που ξεκίνησε με αισιοδοξία και μεγάλες προσδοκίες από τον ίδιο τον άρχοντα του σκότους.

Το συγκεκριμένο σχέδιο, περιελάμβανε το γνωστό και ως «χάραγμα του θηρίου», το οποίο περιγράφεται αναλυτικά στο 13ο κεφάλαιο της Αποκάλυψης: «Και έκανε όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους φτωχούς, και τους ελεύθερους και τους δούλους, να πάρουν χάραγμα επάνω στο δεξί τους χέρι ή επάνω στα μέτωπά τους· και να μη μπορεί κανένας να αγοράσει ή να πουλήσει, παρά μονάχα αυτός που έχει το χάραγμα ή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό τού ονόματός του. Εδώ είναι η σοφία· όποιος έχει τον νου, ας λογαριάσει τον αριθμό του θηρίου· επειδή, είναι αριθμός ανθρώπου, και ο αριθμός του είναι 666».

Παρά το φιλόδοξο του όλου εγχειρήματος όμως, κανένας δεν κατάφερε να πείσει τον Διάβολο πως είναι σε θέση να το υλοποιήσει, αφού όσοι έλαβαν μέρος στο σχετικό διαγωνισμό αποδείχθηκαν από απλούς ερασιτέχνες σατανιστές και επαγγελματίες της δερματοστιξίας, μέχρι εντελώς απατεώνες. Πάντως, ο Εωσφόρος δεν έκρυψε την ελπίδα πως στο μέλλον θα υπάρξει η τεχνογνωσία και η κατάλληλη τεχνολογία ώστε να εφαρμοστεί επιτέλους το πλάνο του, καλώντας τους ακολούθους μέχρι τότε να κάνουν υπομονή και όσες περισσότερες θυσίες στο όνομά του μπορούν.

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί στενά το θέμα και θα επανέλθει για οτιδήποτε νεότερο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.