Οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι κρίσιμες
Mostly cloudy
16°C
 

Ευτυχισμένη οικογένεια δεν έχει ιδέα ότι αποτελεί απλά μοντέλα για stock photo agency

Το δικό της δράμα βιώνει μια οικογένεια από την Σουηδία, τα μέλη της οποίας δεν έχουν ιδέα ότι στην πραγματικότητα, αποτελούν απλά μοντέλα για γνωστό stock photo agency.

Το ζευγάρι με τα δύο πανέμορφα παιδιά τους, διάγουν μια φυσιολογική, ήρεμη και τις περισσότερες φορές χαρούμενη ζωή, όπως όλες οι οικογένειες. Τρώνε όλοι μαζί πρωινό, βλέπουν τηλεόραση στον καναπέ, πάνε εκδρομές, επισκέπτονται το σούπερ μάρκετ και ενίοτε τσακώνονται, πάντοτε όμως στο τέλος η αγάπη κερδίζει.

Φαίνεται ωστόσο πως όλα τα παραπάνω σκηνικά, είναι στημένα από τους φωτογράφους του photo stock agency, με τους ίδιους τους πρωταγωνιστές να μην έχουν την παραμικρή ιδέα, ζώντας παγιδευμένοι μέσα στον ψεύτικο μικρόκοσμό τους. Κάποιες φορές, κομπάρσοι από φωτογραφίες που τους επισκέπτονται φίλοι έχουν προσπαθήσει να τους ειδοποιήσουν, όμως οι υπεύθυνοι τους πρόλαβαν, και κάπως έτσι έχουν προκύψει και οι φωτογραφίες με παράξενες δολοφονίες στη συλλογή του site.

Εμείς ευχόμαστε σε κάθε περίπτωση η οικογένεια να παραμείνει ευτυχισμένη και να συνεχίσει να μας προμηθεύει με άφθονο υλικό.