2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Partly sunny
16°C
 

Το καλύτερο εμβόλιο για μένα είναι ένα μπουκάλι τεκίλα

AstraZeneca, Pfizer, Οξφόρδη, Sputnik και πώς τα λέτε όλα αυτά τα εμβόλια για τον κοροναϊό. Καλά όλα αυτά, δε λέω, και μπράβο στους επιστήμονες που τα έφτιαξαν τόσο γρήγορα, όμως για μένα το πιο αποτελεσματικό εμβόλιο προέρχεται από το Μεξικό και έχει μέσα ένα σκουλήκι.

Πίνεται ιδανικά σε σφηνάκι, μαζί με αλάτι και λεμόνι και γιατρεύει τα πάντα. Σου δίνει αντισώματα, σου φτιάχνει κεφάλι, σε προστατεύει και η μόνη του παρανέργεια είναι ένας ελαφρύς πονοκέφαλος και μια μικρή αμνησία.

Τεκίλα αγαπητές φίλες και φίλοι, καταναλώνω κάθε μέρα ένα μπουκάλι τουλάχιστον και δεν έχω αρρωστήσει καθόλου. Ούτε εμβόλια, ούτε μάσκες, ούτε τσιπάκια. Πίνεις τεκίλα και ο ιός δεν πλησιάζει, άσε που ζεσταίνεσαι και έρχεσαι και κοντά με όλο το κόσμο.

Αν ποτέ αφήσω το έργο μου στο Υπουργείο Παιδείας, θα ήθελα να προσφέρω και στον τομέα της Υγείας. Ένα μπουκάλι τεκίλα την ημέρα για όλους και θα είχαμε ανοσία της αγέλης και παρτάρα της αγέλης σε μερικές ημέρες.

Στην υγειά σας!


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.